Showing posts from July, 2008Show all
Nuffnang gift IDEAs Contest

I noticed about nuffnang gift ideas contest and it really makes me interest to enter this contest. So, just wanna give reward to myself, so i would like to give MYSELF this kind of watch or maybe this one or maybe any from th…

Ishh... x suker tul arr... Ako dah cakap ko salah no. Ako dah cakap ako x kenal ko. Ako dah cakap ako x kenal pun si BALQIS tuh. SO, x yah la ko dok htr mesej tanya sape ako kan.. Iskk.. sowi la malas ako nak layan. Sekali ako …

R.O.S

Wah... Tak sangka dah membiak.. Yeah, ako beli bunga ros ni tahun lepas * klu x silap * Ekceli arwah MAK yang nak 'jaga' bunga nih. Harap kan ako mmg takde la... Ako kan x suker bunger2 ni... Esp R.O.S, bau dier busuk he…

Watchaaaaa

No matter what No matter where No matter how I'm watching you! So, watch out u out there!! Waaaachaaaaaa........ Nota Jemari : cari mana mata ako?! ehehe

Rindu datang lagi..

Ako windu saat itu.. Yeahh ako windu xtvt itu.. Ako windu ako yang dulu.. Ako windu sumer nyer. Ako windu nak kembali lagi.. Ako windu ke tempat itu.. Masih ada waktu kah untuk ako kembali lagi.. Hanya masa & keadaan dapat me…

My Bear

Semalam lunch kat sogo. Jalan2, n kebetulan kak een nak beli hadiah besday tuk diri sendiri. So dah alang2 sampai sana, ako pun jalan2 ke babies department. Ehem.. ehemm.. tertarek n ako pun TERbeli la baju baby mcm lam gambar it…

Anyone?? Klu ada, and interested, just add me ok anakomak6@gmail.com Nota Jemari : nothing spesel

Jam lagi

Kesinambungan entri ako pasal jam. Saja nak kongsi ngan kowang sumer. Ekceli ni je jam yg tinggal dalam simpanan ako. Ada yg dah kena curik dek pencurik jahanam... Jam yg kena curik tu plak sumer nyer jam2 kesayangan ako. huwaaaa…

Jam oo Jam

Aritu ako gi KLCC.. Sempat la kejap jenguk kat satu gerai ni. Gerai tu jual jam2 tangan mcm2 bentuk. Ekceli dari dulu ako ni memang penggemar kumpul jam tangan. Tak kisah la murah ke mahal ke, asal nampak menarek kat pandangan ma…

Hepi Besday!

Hepi besday KAK EEN !! psstt yg ke bape ek? Hehehee... moga bahagia selalu. Jangan riso, kita berdua tetap 'awets muda' * wink * Wah, dapat prezen dari BOSS eh... Aksi-aksi besday gal.. Excited sungguh dier yek... Nota J…

Ako dah lama x layan citer cindelela. Ntah nape malam tadi bole TERlayan la sampai abesh. Well, makin menarek plak citer tu. Tapi rasa nya mcm dah nak abesh je ni, betul x?! Ermm... dalam banyak2 scene semalam ako TERsuker kat di…

B.U.H.S.A.N

hoittt!!! Pandai ko eh, taim ako coti ko boring, taim ko lak coti, takkan ako x boring kan!! huwaaaaaaaaa.... gilosss buhsan xde kawan nak bergusip2... *jeling meja kosong sebelah ako nih* Ako yg keseorangan!! Nota Jemari : argh…

Kain oo Kain

Hahaha saja mmg nak tiru entry kak een pun... * bluwek * Lately ni ramai plak yg sudi bagi ako kain tuk buat baju.. Thanks a lot la kat derang.. Ada 2 helai dalam proses menjadi baju kurung. Dan kat bawah ni ada lagi 4 helai yg m…

Bukan kali PERTAMA

klik to enlarge Masuk facebook aritu. Ex-opismet menyapa kat situ. Borak2...ermm... mencik tul ngan soklan yg berulang kali... ermm.. Nota Jemari : Alahaii sape la yg 'bawa molOt' ni?? Bila masa lak ako kawen?? huhu..

Thank you

Hari ni 19 Julai. Hari ni genap umur ako 30 taun 1 bulan. Sekejap je masa berlalu.. Murah rezeki, bila dah makin 'matang' ni banyak plak dapat hadiah. Thanks to kengkawan sumer yang tak putus2 mendoakan kesejahteraan diri…

Hari Ramah Mesra

'Sihat Ceria Bahagia' Itu lah tema hari ramah mesra Puspanita tahun ini. Macam yg ako alert kowang pagi tadi, seawal kul 7 pagi ako dah terpacak kat opis. Berkumpul ramai2 kat sana, then kitrg naik van menuju ke Pusat Lat…