AKO x kenal ko!!!

Ishh... x suker tul arr...
Ako dah cakap ko salah no.
Ako dah cakap ako x kenal ko.
Ako dah cakap ako x kenal pun si BALQIS tuh.

SO, x yah la ko dok htr mesej tanya sape ako kan..
Iskk.. sowi la malas ako nak layan.
Sekali ako cakap silap, silap la.
Lagi mau tanya ako pompuan ke laki.
Takde ms ako nak layan.

Sowi la yek, klu ko jenis nak cari kawan ngan cara camni,
minta maaf la, ko silap owang ok!
Tak kisah kowang nak cakap ako sombong ke, berlagak ke..
yg pasti klu ako x kenal, x koser ahkak nak layan!

FULLSTOP

Nota Jemari: nak ako tempek no ko kat sini ker??? huh!!!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.