Followers

Saturday, July 19, 2008

Thank you

Hari ni 19 Julai.
Hari ni genap umur ako 30 taun 1 bulan.
Sekejap je masa berlalu..

Murah rezeki, bila dah makin 'matang' ni banyak plak dapat hadiah. Thanks to kengkawan sumer yang tak putus2 mendoakan kesejahteraan diri ako. Saaaayaaangg kowang! Kowang tahu sape diri kowang k *wink*

Just for info k, ekceli malas dah nak hapdet blog nih tapi tgk mood la ok. Klu mood nak menulis tu datang, insyallah ada lah entry2 teraru ako tempek kat sini. Klu takde baru tu, pepaham je la ek.

Salam windu khas buat kowang yg pernah sewaktu waktu dulu jadi kawan, sahabat & teman buat insan bernama R.E.T.N.A.WA.T.I.

Nota Jemari: biar masa menentukan

2 comments:

Kasawari said...

salam windu gak.. wa ka ka.. salam windu dan windy dari kami kasawari dan linda.. he he..

macam ni ler bagus.. he he..

AKO said...

pooooraaahhh caiittt..... muahahhaahaa