Thank you

Hari ni 19 Julai.
Hari ni genap umur ako 30 taun 1 bulan.
Sekejap je masa berlalu..

Murah rezeki, bila dah makin 'matang' ni banyak plak dapat hadiah. Thanks to kengkawan sumer yang tak putus2 mendoakan kesejahteraan diri ako. Saaaayaaangg kowang! Kowang tahu sape diri kowang k *wink*

Just for info k, ekceli malas dah nak hapdet blog nih tapi tgk mood la ok. Klu mood nak menulis tu datang, insyallah ada lah entry2 teraru ako tempek kat sini. Klu takde baru tu, pepaham je la ek.

Salam windu khas buat kowang yg pernah sewaktu waktu dulu jadi kawan, sahabat & teman buat insan bernama R.E.T.N.A.WA.T.I.

Nota Jemari: biar masa menentukan
Share:

2 comments:

  1. salam windu gak.. wa ka ka.. salam windu dan windy dari kami kasawari dan linda.. he he..

    macam ni ler bagus.. he he..

    ReplyDelete
  2. pooooraaahhh caiittt..... muahahhaahaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.