WOW, Lomantik nya!!

Ako dah lama x layan citer cindelela. Ntah nape malam tadi bole TERlayan la sampai abesh. Well, makin menarek plak citer tu. Tapi rasa nya mcm dah nak abesh je ni, betul x?! Ermm... dalam banyak2 scene semalam ako TERsuker kat dialog si haidar ni..

"jodoh..x kisah la 3 hari ke 3 jam ke.. klu dah jodoh, kawen jugak"

Auww.... i terkesima, ok!
WOW, so lomantikkk itu dialog. He really likes cindelela. Wish i can hear dat dialog from him. Wakakka poyo tau! Tapi dah x besh la kan klu men tiru2 dialog. Let it comes from da bottom of his heart. Perghhhhh cairrr.....
Eh scene malam tu, mmg feel lomantik arr...
Kowang x rasa ker? Tak rasa eh?? Tak rasa x pe arr... Tapi ako rasa sesangat. Ishh... malu i. Seb baek x nangis bagai tgk scene tuh. Pape pun, ako bkn la peminat tengku haidar maupun husen mentibong tapi ako peminat scene2 yg menawan ati. Auww... i like it!!
Satu lagi scene yg besh... hahaha
Haidar : psstt ciOm leh?
Zoe : Leh, meh arr cni..
Haidar : sengih....
Zoe : Panggggg.... ha amek ko!!
wakakakkaka.... Lawak ok.. What, tak lawak ke? Tak kisah la, yg pasti hati ako tergedik2 gelak sakan tgk scene itu. muahahhahaa...

Nota Jemari: TQ FREN, for da jokes last nite *wink*
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.