Showing posts from August, 2008Show all

Bangun pun dah jam 9 pagi.. Bangun je terus on tibi... erkkk harus tengok tibi dulu.. Tengok parade.. tengok show.. Yeah sbb kengkawan ako dok pulun wat performance kat dataran.. Musti tengok walaupun x nampak pun muka derang lam…

Kucing oo kucing

Ada sesape minat kucing? Ako TAK. Ada sesape nak bela kucing? Ako TAK NAK. Ada sesape mau ini kucing? Ako TAK NAK SIMPAN. So, klu ada sesape nak, meh la amek kucing2 itu kat umah ako. Alahaiii sian tau tapi ako bukan pencinta…

Salam MERDEKA & Salam RAMADHAN... buat sumer Nota Jemari : merdeka kah kita??

Besh nyer!!

Dah la dapat makan kek.. Kali ni kitrg beli 'rasberry cheese' nyummyyy... tapi rasa cheese yg melampau, so ako xde la excited sangat nak melantak itu kek.. Tapi yg paling BEST... tetiba Pengarah ako datang kat ako sa…

AWARD

Thanks masy for da lovely award.. Nota Jemari : blogger friend??!! erm....

JASM Olympic Games 2008

Esok hari bersejarah department ako. It's sport day. Tapi bukan le sport yg mcm slalu tu yek.. Ni sport mostly menggunakan otak. Esok hari perasmian. Sport day ni akan berlangsung selama 4 bulan. Tapi jangan risau, hanya me…

Makan KFC

Kebetulan ako nak hantar kain ke umah aida@CD. Mesej si aza n chik. Seb baek derang tgh FREE. Dan kebetulan kat umah ako takde air sejak malam tadi. So, xtvt mengemas, memasak x dapat nak dilakukan. So harus lah ako bekfes n lunc…

Deerland & Kuala Gandah

Arini xtvt meriadah ako adalah ke 'deerland & kuala gandah' kat negeri pahang. Ekceli ni xtvt 'volunteers' tempat opis ako. Beriadah sambel beramal. Tempat ni x yah bayar cuma kita bagi donation je ngan amaun …

Rosalinda oo Rosalinda

Sebab stuck dalam jam, ako sampai umah dalam kul 7.40 malam. Erkk gurlp... kelam kabut ako bersiap coz janji ngan derang nak jumpa ku 8 malam. Kul 8.10 malam ako dah ready, tetiba pewot 'buat hal' lak. Adussss... x tahan …

Dinner@Naili's Place

Hooreyyy akhirnya terlaksana jugak mengidam ako nak dinner kat Nailis tadi. Thanks to kowang yg sudi teman kan ako berbuka poser. Kebetulan sishoney mesej ako semalam inform yg dia akan turun KL arini. Maka, dengan sukati nya a…

ATTENTION!!!

See, kowang nampak tak??!! Kosong kan.. Maksud ako, cuba kowang tgk kat sidebar blog itu, kosong. Takde pape yg muncul. Adussss... So, pasni kowang pepaham je la ek, klu tiada balasan kat msjbox. Bukan x nak reply, bihtu dah sum…

Si putih cedera

Si putih telah TERcedera akibat keRAKUSan tuannya. Huwaaaaa... walaupun dari pandangan mata kasar hanya lah cedera yg 'ringan' tapi klu ikutkan rasa hati & pandangan mata halus, ako pasti si putih mmg cedera parah. T…

Menara KL here i come

Adusssss just reached home. Penat, ngantOks tapi best!! Beep beep turun KL ngan anak2 dier. Kebetulan, derang nak gi melawat menaraKL. So, dah alang2 ako pun join la sekali. Sebabkan si Mya dah bermalam kat umah ako malam ta…

REUNION?!

Let da pics tell da story... Thank you frens for brighten my life... Hope our frenship will begins again, and remain forever... Love u all!! Walaupun x sama macam dulu tapi itu sudah memadai.. Bukan memilih kawan, Bukan kawan pi…

Belanga@The Garden

Yeehaa... Ako ke situ lagi.. Kali ni beramai2... Saja, muak dah asek kat Sogo je kan. So, sekali sekala lunch 'jauh' sket. Nyummy.. Ako suker itu tempat.. Walaupun cam crowded ngan owang, tapi cool aje.. Tempat makan pu…

Jalan-jalan MERDEKA

Tak tahu nak citer apa... Kebetulan, kita kan nak sambut merdeka x lama lagi.. So, harus lah setiap bangunan kat KL ni TERpasang bendera2.. ada kecik, ada besar.. Semangat kemerdekaan.. Lunch semalam, mcm biasa berjalan ke Sogo.…

Here HE comes!!

Presenting to you all, this little prince of my sista, "Muqarrabin bin Saleh". Tergeliat lidah auntie dier nak nyebut nama yg sowang nih.. Adehh... Aniwei, this little prince is about 3.3kg... Besar ke?? Erkk... rasa c…

'lain'-brand

yeehaaaaa akhirnyaaa.... Ako dah lama dok usha this website.. look very interesting especially klu kowang minat nak buat t-shirt, create t-shirt with ur own motto laa.. " Lain-brand " ni mmg lain dari yang lain. Ako suk…

Can't wait to see 'him' Can't wait to touch 'him' Can't wait to hold 'him' Can't wait to kiss 'him' Goshh.... i'm counting the days until he comes out.. Nota Jemari : camne la…

Akhirnya...

Pinky jadi milik ako!! Yeehaaaa...... Plan yg x dirancang. Tgh ako dok melayan DVD F.R.I.E.N.D.S, tup2 dapat sms dari Reen . Bape lama dah nak amek si pinky ni, ada je halangan. Dan tadi, tanpa dirancang, ako n reen BERdeting. Ho…

Dari DIA kita datang Dari DIA juga la kita kembali.. Al-fatihah buat pakcik sebelah umah ako yg baru je meninggal malam tadi kerna penyakit buah pinggang. Moga roh arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yg soleh & beriman…