Dinner@Naili's Place


Hooreyyy akhirnya terlaksana jugak mengidam ako nak dinner kat Nailis tadi. Thanks to kowang yg sudi teman kan ako berbuka poser. Kebetulan sishoney mesej ako semalam inform yg dia akan turun KL arini. Maka, dengan sukati nya ako mengajak si shai n aza tuk join sesame men'dinner'kan diri. Sebabkan last minit plan, jadi x ramai yg dapat ako kontek. Sampai ako terlupa nak mengajak kiki yg sewaktu waktu dulu slalu jadi peneman ako ke mana saja. Sowi dik, kita TERlupa la.. jangan marah eh *wink*

OK malas nak citer pepanjang... KOwang layan je la gambar2 ni k



Thank you sumer... Nanti kita makan2 lagi yek.

Nota Jemari: burlpp... oppsss kenyang alhamdulilah..

6 comments:

  1. wah bagai durian dibelah dua lah gambar yang last kiri tu..

    eh salah.. bagai kan nangka di belah dua sebab tengok size lain macam jer.. wa ka ka..

    ReplyDelete
  2. eh ko pakai software apa eh cantum gambor macam tu.. aku dulu pernah pakai tapi dah lupa ler.. sebab asyik makan nangka jer.. he he

    jab lagi nak ke JB pagi2 berempat.. selamat bekerja wa ka ka

    ReplyDelete
  3. hoitt nangka ke cempedak ker... banyak lak ko nyer belah2...

    ako pakai photoscape.. install la weii..

    besh gak bende alah tuh ;)

    ReplyDelete
  4. inikah tmpt yg masuk JJCM tu kak? cambest je~

    ReplyDelete
  5. ohh di manakah msjbox akak ku ini? susah lor nk komen2 kat sini.. huhuhu.. nak hantar baju nanti koling2 la ek :D

    ReplyDelete
  6. masy,
    yup tu la kedai yg msuk JJCM dulu

    aida,
    eh kan ada kat tepi tuh... ok nnt akak call k ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com