Dinner@Naili's Place


Hooreyyy akhirnya terlaksana jugak mengidam ako nak dinner kat Nailis tadi. Thanks to kowang yg sudi teman kan ako berbuka poser. Kebetulan sishoney mesej ako semalam inform yg dia akan turun KL arini. Maka, dengan sukati nya ako mengajak si shai n aza tuk join sesame men'dinner'kan diri. Sebabkan last minit plan, jadi x ramai yg dapat ako kontek. Sampai ako terlupa nak mengajak kiki yg sewaktu waktu dulu slalu jadi peneman ako ke mana saja. Sowi dik, kita TERlupa la.. jangan marah eh *wink*

OK malas nak citer pepanjang... KOwang layan je la gambar2 ni k



Thank you sumer... Nanti kita makan2 lagi yek.

Nota Jemari: burlpp... oppsss kenyang alhamdulilah..
Share:

6 comments:

  1. wah bagai durian dibelah dua lah gambar yang last kiri tu..

    eh salah.. bagai kan nangka di belah dua sebab tengok size lain macam jer.. wa ka ka..

    ReplyDelete
  2. eh ko pakai software apa eh cantum gambor macam tu.. aku dulu pernah pakai tapi dah lupa ler.. sebab asyik makan nangka jer.. he he

    jab lagi nak ke JB pagi2 berempat.. selamat bekerja wa ka ka

    ReplyDelete
  3. hoitt nangka ke cempedak ker... banyak lak ko nyer belah2...

    ako pakai photoscape.. install la weii..

    besh gak bende alah tuh ;)

    ReplyDelete
  4. inikah tmpt yg masuk JJCM tu kak? cambest je~

    ReplyDelete
  5. ohh di manakah msjbox akak ku ini? susah lor nk komen2 kat sini.. huhuhu.. nak hantar baju nanti koling2 la ek :D

    ReplyDelete
  6. masy,
    yup tu la kedai yg msuk JJCM dulu

    aida,
    eh kan ada kat tepi tuh... ok nnt akak call k ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.