,

'lain'-brand

yeehaaaaa akhirnyaaa....

Ako dah lama dok usha this website.. look very interesting especially klu kowang minat nak buat t-shirt, create t-shirt with ur own motto laa.. "Lain-brand" ni mmg lain dari yang lain.

Ako suker, ako tertarek, mcm2 design sampai x tahu nak pilih yg mana satu. Sudahnya, ako amek je wording yg si budak pinky ni pernah ada. Wording dier besh kan... Macam sesuai je tuk ako... Agak2 kowang la kan, klu ako pakai, ada x yg akan muncul $$$$$..... Wah mata duitan betul.. mauhahahaha..... Pape pun, dalam kepala hotak ni dah ready nak tempah lagi satu with my own wording.. jeng jeng jeng.... Tunggu!!!! Ako suker paper beg dier... comei.. ehehe

So, ako dah order, kowang bila lagi??!!

Nota Jemari: tak salah tolong orang melayu..
Share:

4 comments:

  1. kak, tunjukla design yg lain gak

    ReplyDelete
  2. masuk je link yg akak dah letak tuh ;)

    ReplyDelete
  3. wah.. gua dari hari ke hari nak tempah dengan budak 666 tuh.. tapi tak berkesempatan lagik... huhuuhuhuh hang dah join the club ler nin... sukela budak pink.. he he he

    ReplyDelete
  4. zura,
    hehhehee yup yup dah tempah,
    zura bila lagi??

    JOm arr join da club gak ehhee ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.