Followers

Wednesday, August 6, 2008

'lain'-brand

yeehaaaaa akhirnyaaa....

Ako dah lama dok usha this website.. look very interesting especially klu kowang minat nak buat t-shirt, create t-shirt with ur own motto laa.. "Lain-brand" ni mmg lain dari yang lain.

Ako suker, ako tertarek, mcm2 design sampai x tahu nak pilih yg mana satu. Sudahnya, ako amek je wording yg si budak pinky ni pernah ada. Wording dier besh kan... Macam sesuai je tuk ako... Agak2 kowang la kan, klu ako pakai, ada x yg akan muncul $$$$$..... Wah mata duitan betul.. mauhahahaha..... Pape pun, dalam kepala hotak ni dah ready nak tempah lagi satu with my own wording.. jeng jeng jeng.... Tunggu!!!! Ako suker paper beg dier... comei.. ehehe

So, ako dah order, kowang bila lagi??!!

Nota Jemari: tak salah tolong orang melayu..

4 comments:

shimahz said...

kak, tunjukla design yg lain gak

AKO said...

masuk je link yg akak dah letak tuh ;)

Azura said...

wah.. gua dari hari ke hari nak tempah dengan budak 666 tuh.. tapi tak berkesempatan lagik... huhuuhuhuh hang dah join the club ler nin... sukela budak pink.. he he he

AKO said...

zura,
hehhehee yup yup dah tempah,
zura bila lagi??

JOm arr join da club gak ehhee ;-)