,

Makan KFC

Kebetulan ako nak hantar kain ke umah aida@CD.
Mesej si aza n chik.
Seb baek derang tgh FREE.
Dan kebetulan kat umah ako takde air sejak malam tadi.
So, xtvt mengemas, memasak x dapat nak dilakukan.
So harus lah ako bekfes n lunch kat luar.
Jadi, sbb x nak makan sowang2, tu yg ako ajak derang join makan KFC.

Dah lama x jumpa ngan chik.
huhuu keJELESan ako memuncak..
huwaaa kowang, akak pun nak jugak!!!

iskk kena cepat2 gak nih..
*bluwek*

Nota Jemari: jeles jeles jeles...
Share:

8 comments:

  1. psst.. sy tgk akak dlm gmbr dah makin kurus ek ;) jeles nih... :p

    ReplyDelete
  2. akk,jeles nape dgn si chik tue.sis lagi la jeles dgn semua org kak.org lain makin kurus sis plak makin besar.no more budak kecik skang nie~huhuhu

    ReplyDelete
  3. carney,
    erkkk ala dalam gambar je dikk oiii... iskkk..

    sishoney,
    erkkk alahaiii nnt bebila kit sembang2 k nape akak jeles ngan chik ehhehe... huhu..

    jom diet dik ;)

    ReplyDelete
  4. ret,
    dasat baju ko tuh..

    "If you rich, I'm single"

    impresif! hehe..

    ReplyDelete
  5. ret,
    dasat baju ko tuh..

    "If you rich, I'm single"

    impresif! hehe..

    ReplyDelete
  6. carney,
    hahahahaa... ok pe tulisan kat baju tu wkakakaa..

    JUN,
    uishh jun ke carney yg komen nih???
    konpius jap ehehhe

    ReplyDelete
  7. ret,
    aku la yang komen tu.. memula aku send tak perasan nickname carneyz lak yang keluar :P hehe

    ReplyDelete
  8. oo kah3... konpius ako tadi hahhahaha
    ok ok noted ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.