Followers

Saturday, August 23, 2008

Rosalinda oo Rosalinda

Sebab stuck dalam jam, ako sampai umah dalam kul 7.40 malam. Erkk gurlp... kelam kabut ako bersiap coz janji ngan derang nak jumpa ku 8 malam. Kul 8.10 malam ako dah ready, tetiba pewot 'buat hal' lak. Adussss... x tahan beb. Better ako lepaskan 'hajat' dlu. Kang takut plak x leh nk cencentrate kat 'rosalinda'. wkakakakaka...

Seb baek ujan dah benti. Tapi masih dalam keBASAHan. Sampai kat umah ita, ghopenyer derang sumer dah menunggu kat situ. Nasib la ako bukan yg terakhir yg sampai.. *sambel jeling bonda rock itu* hehehehe :p


"Rosalinda, satu!!"

Wah duduk2 terus order tau! Tak menyempat sungguh. hhahaa..
Biasa la klu dah melepak kat warung makan, ofkos la minda sumer kena fokus kat makanan je beb. Sembang gitu2 je, banyak tertumpu kat makanan itu. Nyummyy sedapp nya n banyak. Erkk eh, giler tul arr ako makan banyak ok seharian semalam! Erkk... tidakkkkkkkkk!!!

Acara WAJIB kat memana, sesi gambar2. Dah macam artis plak tau. Poyo kan, macam le kat opis x jumpa. kah3.. Sakan bergambar. Ye la betul jugak, macam le kita sumer ni satu department. Kat opis pun bukan senang nak dok gather2 kan..kan kan.. So, memang patOt pun kita jadi 'artis' semalam. flash sana flash sini... wah glamer u!

OK ok malas nak tempek banyak2 aksi kowang, just tengok kat sini je k.


~harus lah tempek gambar si pondan ini, kang kowag x caya plak...
jenuh seh, nak amk gambar dier~

Nota Jemari: huwaaaaaaa makan lagi..

No comments: