,

Si putih cedera


Si putih telah TERcedera akibat keRAKUSan tuannya.
Huwaaaaa...
walaupun dari pandangan mata kasar hanya lah cedera yg 'ringan'
tapi klu ikutkan rasa hati & pandangan mata halus,
ako pasti si putih mmg cedera parah.
Tanya lah pada penumpang yg lain.
Pelanggaran itu mengerikan..
Cuak...
Gabra..

Hanya mampu tersenyum kelat...

Nota Jemari: klu tercabot, maunyer ako meraOng kat situ jugak!!
Share:

8 comments:

  1. agak2 bila sis dapat naik si ptih akk lagi ek.sis rindu akk la

    ReplyDelete
  2. bebila sis turun KL, musti dapat naik k ;)

    miss u too dear

    ReplyDelete
  3. uihkz... si putih... sebab gambar close up sangat.. aku tatau plak apa barang ini putih.. ape die yer?? he he he... tak ikut perkembangan langsung aku nin...ha ha ha

    ReplyDelete
  4. si putih tu kete kiter... hehee.. xpe xpe.. sok ada la gambar penuh dier kat sini heheh ;)

    ReplyDelete
  5. salam,

    aku dah copy gegambar tu...
    TQ
    muaahhhh!!!

    ReplyDelete
  6. aku rasa ni disebabkan salah pemandu ker salah penumpang belakang.. wa ka ka

    ReplyDelete
  7. opkos arr salah penumpang belakang muahaahha.... :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.