Ayat-ayat CINTA

"Antara CINTA & untuk MEMILIKI, tak sama...."!!!

hurmm.... rupa nya lain eh.. Ingat sama je..

TAPI..

Apa perbezaan nya ye??

Nota Jemari: Siapa JODOH kita ye?
Share:

5 comments:

 1. "Memiliki adalah perkara yang berbeza dengan menginginkan".

  ReplyDelete
 2. sebenarnya ayat tu tertinggal satu perkataan, mcm ni...
  "Antara cinta & KEINGINAN untuk memiliki, tak sama..."

  Keinginan utk memiliki tu, cinta ke??

  ReplyDelete
 3. ermm.. Bila ada keinginan pasti ada cinta...

  betul tak ek??

  or bila wujud cinta, pasti ada keinginan tuk memiliki...

  hurmm... pape pun CINTA & KEINGINAN harus seiring baru lah ada SHERASHI BERSAMA....

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.