,

Cepat masa berlalu

Hari ni genap 7 bulan pemergian BONDA.
Sekejap je ako rasa. Masih terngiang2 sore MAK menahan saket.
Tak sanggup rasa nya nak mengingati saat2 terakhir itu.
Pilu..!

Yeah.. ako tidak cukup kuat untuk bercerita..
MAK pergi tanpa kata2 & amanat terakhir..
Hanya kesakitan yang membawa MAK pergi begitu sahaja.

MAK,
owang windu kat MAK!
Klu la masa boleh diputar kembali..
hurm.... *sigh*

Moga MAK damai di sana..
Al-Fatihah..

Nota Jemari: sayangi & hargai BONDA kalian.. Sesungguhnya, sudah terlewat jika dia pergi tanpa sebarang kata2 akhir.
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.