, ,

MSJBOX Open House 2008

Gi umah kakak ako dulu kat Tmn Rowther..
Harus la kan, kang x pasal2 dia x ngaku adik lak. Ishhh...
Hangkut kiki dari kul 1 pm sampai kul 3.30 ptg.
Thanks KIKI sbb temankan akak ;-)
Sbb dah janji ngan derang nak gi MSJBOX Open House, so segera ako kuar dr umah kakak n menuju ke Putra Tmn Melati tuk amek jejaka2 Malaya itu. Then baru shoot ke umah umie tuk amek dia plak. Harus bawa Umie sekali sebagai 'penyeri' kat umah shai, tak gitu kawan2... muahahaha... Opssss jangan marah shai *wink*

Sesi bergambar, sesi makan & sesi bergosip berlanjutan macam biasa. Klu mereka dah berjumpa, konpom havoc satu MSJBOX dengan citer2 terkini lagi sensasi.
"hoit, udah2 le ngutuk2 ako tu weiii!!"

Pantang klu berjumpa tak snap gambar ramai2. Ni pun separuh je yg dapat coz kitrg kan sampai lambat. muahahahaa... Kira ala2 batch kedua la ni kan..
"psstt romzi, ko sik mau cuba herbalife kah?"
hehehehe

Thanks to penganjur.. Kowang tahu sape kowang...
Kenyang makan laska..
Moncit pewot ako asek melantak ayor yg pelbagai jenis itu...
Adusss..... senak weiii...!!

Dah abeh melantak..
Dah abesh bergosip..
Bihtu dah x reti2 nak balik ke weiii..!!!!
Bak kata tuan umah;
"Aku nak gi beraya jugak la weii.."
opsss.... hahahahaa

Dah dah moh kita balik..

Hantar jejaka2 & dara2 sunti pulang ke umah memasing..

Nota Jemari: tengkiu sumer.. burlppp..
Share:

5 comments:

  1. huwaa ruginye x pi,teringin sngt nk jumpa ako...

    ReplyDelete
  2. wah pakai bj br tus. keke. thanks retna ;)

    ReplyDelete
  3. LIn,
    takpe one sweet day pasti jumpa ;)

    Ann,
    hahahaha tu la thanks to u too ;)

    ReplyDelete
  4. baru aku tau, bile bergambar, saiz aku adalah yang terbesar sekali... walhal dulu aku lagik kecik dari jun. huhuhu....

    buat masa ni, belom terfikir nak kecikkan badan...

    ReplyDelete
  5. wakakakaka... ko nak lawan sape beso2 tu weiii :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.