Followers

Saturday, October 25, 2008

MSJBOX Open House 2008

Gi umah kakak ako dulu kat Tmn Rowther..
Harus la kan, kang x pasal2 dia x ngaku adik lak. Ishhh...
Hangkut kiki dari kul 1 pm sampai kul 3.30 ptg.
Thanks KIKI sbb temankan akak ;-)
Sbb dah janji ngan derang nak gi MSJBOX Open House, so segera ako kuar dr umah kakak n menuju ke Putra Tmn Melati tuk amek jejaka2 Malaya itu. Then baru shoot ke umah umie tuk amek dia plak. Harus bawa Umie sekali sebagai 'penyeri' kat umah shai, tak gitu kawan2... muahahaha... Opssss jangan marah shai *wink*

Sesi bergambar, sesi makan & sesi bergosip berlanjutan macam biasa. Klu mereka dah berjumpa, konpom havoc satu MSJBOX dengan citer2 terkini lagi sensasi.
"hoit, udah2 le ngutuk2 ako tu weiii!!"

Pantang klu berjumpa tak snap gambar ramai2. Ni pun separuh je yg dapat coz kitrg kan sampai lambat. muahahahaa... Kira ala2 batch kedua la ni kan..
"psstt romzi, ko sik mau cuba herbalife kah?"
hehehehe

Thanks to penganjur.. Kowang tahu sape kowang...
Kenyang makan laska..
Moncit pewot ako asek melantak ayor yg pelbagai jenis itu...
Adusss..... senak weiii...!!

Dah abeh melantak..
Dah abesh bergosip..
Bihtu dah x reti2 nak balik ke weiii..!!!!
Bak kata tuan umah;
"Aku nak gi beraya jugak la weii.."
opsss.... hahahahaa

Dah dah moh kita balik..

Hantar jejaka2 & dara2 sunti pulang ke umah memasing..

Nota Jemari: tengkiu sumer.. burlppp..

5 comments:

SiS-lin said...

huwaa ruginye x pi,teringin sngt nk jumpa ako...

an.wardrobe said...

wah pakai bj br tus. keke. thanks retna ;)

AKO said...

LIn,
takpe one sweet day pasti jumpa ;)

Ann,
hahahaha tu la thanks to u too ;)

romzi seli said...

baru aku tau, bile bergambar, saiz aku adalah yang terbesar sekali... walhal dulu aku lagik kecik dari jun. huhuhu....

buat masa ni, belom terfikir nak kecikkan badan...

AKO said...

wakakakaka... ko nak lawan sape beso2 tu weiii :p