Wednesday, October 15, 2008

Open House

Adusss banyak nyer ako dapat jemputan beraya tuk hari Sabtu nih...
Klu ako dapat menyempatkan diri menyinggah ke umah kowang, isnyallah la yek..
Klu x sampai tu makna nyer masa ako mmg terhad la tuh...
Eh bukan x sudi cuma mana yg dekat2 tu boleh la jgk menyinggah barang soploh minit tapi yg agak2 jauh tu, pepaham je la ek... Tak sumer undangan dapat ako penuhi..

Harap maklum. Aniwei thank you kat kowang yg sudi menjemput.

Nota Jemari: Awat la ramai beraya minggu nih?

3 comments:

  1. kalau nk buat tempahan roger2 je la... agaknya kalu pos, habis hancusss puding tuh hahahh

    ReplyDelete
  2. sis this wk masih ramai yg hangat beraya sebab tu banyak lagi undangan open house :)

    so kalau sempat tu, mai lah sini singapore raya umah moralle k, hehehe... tapi kenek 3 days 2 night lah :)

    ReplyDelete
  3. tieha,
    erkk klu pos mmg konpom hancusss :p

    moralle,
    wah harus bermlm kat sana ek... adehh.. currency sana mahal arr :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.