,

Pinjaman peribadi?

Kat mana eh boleh wat personal loan???
Adussss gilo tul arr financial ako skrg nih...
Mau ako minta kat ALONG je nih..
huwaaaaaa tolongggg!!!!

Dua tiga menjak ni maybe mood ako jatuh merundum..
So jangan harap ako akan bertapa lelama kat sini..
Dan mungkin ako takkan bertapa kat blog kowang jugak...
Takde mood nak berpoya2...
Sumer nya dah berubah!

Maaf!

Nota Jemari: hurmmm.... :(
Share:

2 comments:

  1. sis sabar banyak2 k, financial problem memang slalu bikin kite sakit kepala, biase lah sis, jangan fening2........mesti ade jalan untuk selesaikan :)

    ReplyDelete
  2. thanks sis,,
    tu la kena pikir cr jalan camne nk setelkan prob tu.. adusss... :(

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.