Pinjaman peribadi?

Kat mana eh boleh wat personal loan???
Adussss gilo tul arr financial ako skrg nih...
Mau ako minta kat ALONG je nih..
huwaaaaaa tolongggg!!!!

Dua tiga menjak ni maybe mood ako jatuh merundum..
So jangan harap ako akan bertapa lelama kat sini..
Dan mungkin ako takkan bertapa kat blog kowang jugak...
Takde mood nak berpoya2...
Sumer nya dah berubah!

Maaf!

Nota Jemari: hurmmm.... :(

2 comments:

  1. sis sabar banyak2 k, financial problem memang slalu bikin kite sakit kepala, biase lah sis, jangan fening2........mesti ade jalan untuk selesaikan :)

    ReplyDelete
  2. thanks sis,,
    tu la kena pikir cr jalan camne nk setelkan prob tu.. adusss... :(

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com