Followers

Friday, October 24, 2008

Pinjaman peribadi?

Kat mana eh boleh wat personal loan???
Adussss gilo tul arr financial ako skrg nih...
Mau ako minta kat ALONG je nih..
huwaaaaaa tolongggg!!!!

Dua tiga menjak ni maybe mood ako jatuh merundum..
So jangan harap ako akan bertapa lelama kat sini..
Dan mungkin ako takkan bertapa kat blog kowang jugak...
Takde mood nak berpoya2...
Sumer nya dah berubah!

Maaf!

Nota Jemari: hurmmm.... :(

2 comments:

moralle said...

sis sabar banyak2 k, financial problem memang slalu bikin kite sakit kepala, biase lah sis, jangan fening2........mesti ade jalan untuk selesaikan :)

AKO said...

thanks sis,,
tu la kena pikir cr jalan camne nk setelkan prob tu.. adusss... :(