,

Raya @ Kondominium Sri Hijau

Sms Abg AM.. Kasi info mau terjah umah dier plak. Dah alang2 kitrg kat area Kajang, so mmg dah dekat la ke umah abg AM tu. Dah lama x jumpa. Last kitrg gi umah abg AM rasa nya 2 tahun lepas kot, kan?! Pastu abg AM pun sunyi sepi. Cissss!!

Dapat makan mi bandung. Sedap tapi larat tambah 2 kali jer. hehehe... Tu pun berpeloh ketiak ako nak ngabihkan suapan yg terakhir tuh. Alahaii wat susah2 je masak tuk kitrg. Tapi memang kitrg saja kasi susah pun.. ahahahaha...

Last jumpa aritu kakak still tgh pregnant lagi. Ha sekali jumpa balik, baby tu pun dah setahun lebih. Lasak... Amboiii yg tak tahan tu suker tersenyum je ek.. Ni ikut sape nih?? Geram cam anak cino dah nih.. muahhaha seb baek x colik bawa balik tadi. OPssss kah3..

Orait, ni la tuan umah.
Thanks Abg AM n kakak.. *erkk tak tahu nama wife abg Am*
Tahun depan masak lagi ek...
ehehehhee...

Nota Jemari: burlppp... malam x yah makan dah!
Share:

2 comments:

  1. Terima kasih kerana singgah rumah Am ya anakomak

    Ps: bila pulak pic Am dan isteri tu boleh kena snap ya, Am pun tak perasan

    ReplyDelete
  2. hahaha trimas tuk AM sekeluarga jugak....

    pstt gambar curik arr baru besh ditempek hehhee :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.