,

Sleepy

Idong asek berair je dr siang tadi...
Tekak dah mula rasa x selesa...
Kepala dah pening2..

Takut melarat, maka cecepat ako telan beberapa ketul pil ubat..
Tapi memandangkan ako x suker makan obat, jadi obat itu ako telan ngan air sejuk yg berperisa buah2an... Harus lah idong ni bertambah2 berair nya kan... Ni bukan akan jadi sihat, makin saket plak ako rasa. So, sebab td dah telan pil tido... eh silap silap.. pil selsema, maka mata ni pun dah mula la mengecil dari biasa. Paham2 je la ek..

Ok laa... mulut pun asek menguap je dr tadi...
Ako dah terasa kesan dari ubat2an yg ako telan..
Gud nite sumer!
Esok jumpa lagi, ok insyallah

Nota Jemari: accoommm......
Share:

2 comments:

  1. idung beair tu mgkin nk demam kot ako.minum panadol solouble la...

    ReplyDelete
  2. tak demam cuma selsema je ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.