Followers

Thursday, October 23, 2008

SOWI

Tengah usaha nak cari idea tapi sepatah haram tak kunjung tiba..
Tengah malas nak menjenguk kowang, mood hilang entah ke mana..
Hasilnya, ako hanya melepak menghadap PC sambel belek muka sendiri...

Nota Jemari: ako tengah bengong!

4 comments:

SiS-lin said...

best jgk ye belek muka sendiri,bkn senang ada masa nk membelek tu...

AKO said...

best woo belek muka sendiri... time ni arr ada ms nk tgk bebetul muka ku yg comei ini.. hahaha....

kunadzri said...

ari ni baru uncle mula nak jenjalan kat sini... dah ada plak orang tgh bengong.... nnti uncle dtg lain kali jer lah.... apa2 pun cool...........

AKO said...

kezut tau !!
tiba2 je moncol nih.. haa wat spotcek eh.. :p