Thanks ANN


Ako slalu jenguk satu blog online shop nih... Pemiliknya nama Ann.. Ako suker tgk baju2 kat situ tapi nak memakai nya idok le kan sbb style baju2 tu bkn taste ako. Cuma suka suki je belek2 baju tu sumer. Kebetulan ada satu baju yg ako dah berkenan. Maka, proses pembelian pun bermula. Tak lama.. semalam ako order, bayar, pengesahan, Yeah arini ako dah dapat.

Tengkiu Ann.. Nanti kita belek2 lagi k.. Ada lagi yg kita berkenan tapi kena hold dl k..

Kowang pun leh jenguk2 kat sini gak k http://www.an-wardrobe.blogspot.com/

Nota Jemari: jarang beli baju baru tapi...
Share:

6 comments:

  1. wah ako pun dh beli bju kt an la...jenis kain dia mmg sedap pakai tau...lin dh byk kira2 dh 8 dh...keh3,bila nk pakai tuh..

    ReplyDelete
  2. aahaks lin ;) trima kaseh !!! sgt2 bpuas hati yerp.. alhamdullilah ;)

    ReplyDelete
  3. aahaks lin ;) trima kaseh !!! sgt2 bpuas hati yerp.. alhamdullilah ;)

    ReplyDelete
  4. Shopping online is convenient kan kak? Have a nice weekend...

    ReplyDelete
  5. ann,
    ure welkam .. baju tu lembut..nice..

    lin,
    yup mmg sedap pakai kan...

    shaira,
    u too dear.. hv a nice wiken too

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.