Thanks ANN


Ako slalu jenguk satu blog online shop nih... Pemiliknya nama Ann.. Ako suker tgk baju2 kat situ tapi nak memakai nya idok le kan sbb style baju2 tu bkn taste ako. Cuma suka suki je belek2 baju tu sumer. Kebetulan ada satu baju yg ako dah berkenan. Maka, proses pembelian pun bermula. Tak lama.. semalam ako order, bayar, pengesahan, Yeah arini ako dah dapat.

Tengkiu Ann.. Nanti kita belek2 lagi k.. Ada lagi yg kita berkenan tapi kena hold dl k..

Kowang pun leh jenguk2 kat sini gak k http://www.an-wardrobe.blogspot.com/

Nota Jemari: jarang beli baju baru tapi...

6 comments:

  1. wah ako pun dh beli bju kt an la...jenis kain dia mmg sedap pakai tau...lin dh byk kira2 dh 8 dh...keh3,bila nk pakai tuh..

    ReplyDelete
  2. aahaks lin ;) trima kaseh !!! sgt2 bpuas hati yerp.. alhamdullilah ;)

    ReplyDelete
  3. aahaks lin ;) trima kaseh !!! sgt2 bpuas hati yerp.. alhamdullilah ;)

    ReplyDelete
  4. Shopping online is convenient kan kak? Have a nice weekend...

    ReplyDelete
  5. ann,
    ure welkam .. baju tu lembut..nice..

    lin,
    yup mmg sedap pakai kan...

    shaira,
    u too dear.. hv a nice wiken too

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com