MINTA MAAF!!!



Nape ako tempek gambar2 itu?
Sebab nya ako malas nak citer panjang2..
Kete itu harus dibaiki..
Bila kena baiki maka harus memerlukan RM RM..

Dipendekkan citer, ako dah takde mood nak berjoli sakan.
Nak berenjoy..
Nak kemungkinan ako dah malas nak bersuka ria ke DESARU nanti..
Harus ako utamakan kete itu dahulu.

TITIK. NOKTAH.
Sila jangan banyak tanya!

Nota Jemari: Minta MAAF pada sumer..
Share:

8 comments:

  1. uih...
    jgn moody ye retna cayang..
    xbaik utk kesihatan...

    ReplyDelete
  2. touch up sket tu.. alah relaks beb.. leh simen tu...

    ReplyDelete
  3. ret lin pun dh hilang mood la...klu ret cmni dok risau,lin pun faham tumpang sedih..x best ar cmni...ret!!

    ReplyDelete
  4. alamak.. mcm ni aku pun takder mood ler.. ermmm... baru first time nak buat kat JB.. alahai.. ermmm.. meh sini aku simenkan.. he he.. kalau sana mahal.. buat jer kat sini nanti.. alah.. sikit2 pun dlm 40 hengget kot.. he he.. kita tong2 jer..

    ReplyDelete
  5. ko..aku rasa cam keta nko nin dah banyak kali kena camni..ke aku yang tersalah..? weyh..anyway aku nak tanya soklan.. sile refer pada chatbox nko.. hihihihihihi

    ReplyDelete
  6. gmbr 1st tu mcm x phm tp cam paham. yg lg dua tu mcm crack eh. alamak tertanya lak, sorii huhu

    ReplyDelete
  7. tak nak tanya apa-apa, cuma biasalah anakomak, Am lagi teruk kena hehehe

    ReplyDelete
  8. Tengkiu sumer!
    Tak larat nak reply satu2...
    Insyallah ako dah OK!
    *wink*

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.