Showing posts from December, 2008Show all
ENJOY da HOLIDAY!

Holiday yg menyeronokkan... Story? Kasi sabar2 sket yek.... Harus ako memerah hotak tuk buat ayat.. Pape pun, mmg enjoy!!! Skrg tgh mood MALAS.. Tunggu mood RAJIN datang. thanks all for da wonderful HOLIDAY!!! Sekian. Not…

I'll be away from 25 December 2008 until 1st January 2009 So, probably this blog will not be updated until further notice. Thank you. Nota Jemari : Jom camping!!

Makan bersama si kecik??

Tengah dok nak melantak, datang plak budak kecik nih. Alih2 join duduk sekali ngan ako.. Wahh... alang2 dia peramah, so ako layan borak la ngan dia. Kowang pasan kentang goreng depan dia tu? Ha tu dia paksa tukang masak soh buat…

Makan MALAM ako

Kali ni jom kita terjah "Kak Long Paradise" pulak... Konsep sama macam kat Nailis. Cuma kat sini rileks sket... santai x kelam kabut n crowded mcm kat Nailis. "Welcome" Kasi posing depan pintu masuk. Ako buka…

Yeehaaaa!!

Yeehaaaa kete ako dah diservis siang tadi.. Bagus baguss... si putih sudah 'sihat' 90% cuma tgl nak servis tayar je lagi. Ako buat major servis so harus la banyak RM yg ako kena kuarkan.. Konpom bertambah2 le demam ako.. …

Mana satu??

Mana satu yang menarek ek?? Sumer ni ako pernah buat sebagai header n signature masa kat blog lelama dolu... Ingat nak tempek balik tapi .... Nota Jemari : mana satu yg menarek ek?

TAK SIHAT kah??!!

Aiyo... ako macam nak demam dah nih.. Tekak dah mula saket.. Ako dah start batuk2 kecik.. Badan pun dah mula rasa x selesa... hurm.... Hopefully tak berlanjutan.. Nota Jemari : x suker bila rasa x sihat... *sigh*

Nanny Daddy

Pas abesh drama "Addicted Love" aritu, ntv7 tunjuk plak citer nih.. Nice... genre drama ni more kepada family punya story.. Comei tgk budak kecik tuh... Best... kowang layan la citer cina nih... 10 pm till 11 pm.. No…

DIA

"hari tak mungkin sentiasa cerah hati juga takkan sentiasa bercahaya sesekali beri lah peluang pada hati untuk merasai betapa emndung juga perlu hadir untuk memberi nikmatnya tersendiri" Nota Jemari : miss DIA!

AEON Setiawangsa

Arini ako amek half day leave. Saja ngabihkan coti separuh hari tu. Lepas lunch tadi, hantar member gi UIA then terus ke AEON Setiawangsa. Ermmm asek dengar org dok bercerita sana sini ttg JJ yg baru buka tu. Ako aspek sesuatu y…

Macam yang kowang sedia maklum, 2008 hampir sampai ke penghujung tahun. Msjbox.com juga tidak ketinggalan untuk menyambut tahun baru bersama rerakan bloggers. Maka, satu event penutup 2008 iaitu Msjbox Holiday telah dirancang se…

DINNER @ de templer

Janji bertemu di sini. Bertentang mata kami bertiga.. Pertemuaan yang tidak dirancang. Pestime ako ke situ. Restoran Masakan Cina tapi halal. Lokasi di Tmn Melati. Pelbagai lauk-pauk diorder. Ako yang jarang makan malam terpaks…

Award form sis moralle

Am i ROCK??? ye ke?? ahhahaa aniwei thanks to sis moralle for da award. Nak kena tag yg lelain ker? Aci dak stop sampai sini ajer.. Malas lak nak pas kat owang. Yang penting kowang punya blog pun ROCK juga... Nota Jemari : than…

Drawing TAG from KIKA

Kika soh melukih... Aiyakkk konpom ako x reti nak lukih.. Disuruhnya melukih kartun.. Oh no no.. ahkak bukan tangan berseni ye adik2... So bagi x menghampakan adik kika tu, ako lukih la juga.. Tapi bukan le gambar kartun atau o…

Bila rasa x best harus ku bawa diri beradu dulu.. Samat Malam sumer! Klu umur panjang, klu murah rezeki, klu idop lagi ako.. jumpa lagi la kita esok ari.. Insyallah!! Nota Jemari : Maaf n assalamualaikum

Lunch Treat @ Restoran Puteri Sg Penchala

Green Ninjas kan dapat no 2 aritu, so our BIG BOSS ngan murah ati banjer la kitrg lunch kat Restoran Puteri Sg Penchala. Ermmm lunch buffet. OK la kot.. Takde la menarek sangat. Maybe sbb tekak ako ni x sesuai kot ngan lauk pauk …

Prime dah dapat.. Prime merujuk pretasi keje. hurmm.. apa yang ako bole kata kan, tahun ini prime ako merundum jatuh terduduk. aiyakk.. tapi masih lagi boleh bernapas.. Malas mau pikir2 sangat pasal prime. So pasni harus memasin…

Anakomak vs Viruspadu

Dah lama teringin nak jumpa budak ini. Akhirnya tercapai gak hajat di hati. yeeehaaa bila anakomak bertemu viruspadu . Aiyo mata ahkak x berkelip2 tengok dia. Lain yg ku sangka, lain yang ku nampak. Ako suker tengok kulit wajah…

Guest Book CEERA

Baca kat sini k... Si ceera siap wat guest book tuk para blogger meninggalkan kata2 ucapan selamat untuk dia n ciput. Suker tengok warna merah itu. Teruja sungguh mata ako nak belek mende alah tu dengan lebih dekat. So, guestbo…

Selamat Pengantin Baru

Sape tak kenal ngan ceera n ciput. Rata2 bloggers musti kenal sama ini couple. Arini derang kawen. So dijemputnya sumer bloggers datang ke majlis kenduri derang. Nama pun dah dijemput kan so bersepakat le ako ngan mya terjah ju…

Treasure Hunt 2008 - Part 2

Malam ada dinner kat Lanai Kijang. Tema "Animasi Kartun". Tapi kitrg malas mau ber'dandan' ikut tema. Kami posing dalam bilik before masuk dewan. Ida , AKO, Dilla n Mya Kowang yang poyos... muahahha... * PEAC…