Followers

Monday, December 1, 2008

AKO peminat KOREA & JEPUN

Ini loker kat opis ako...
Meh kita tgk apa ada dalam itu loker
Yeahh... harus ako sumbat segala cd2 drama korea.
Aiyooo dah lama x beli cd baru..
Al-maklum lepas kemelesetan ekonomi ni, dah lama sungguh ako x membeli cd2 baru. hurmmm windu gak tapi ye ye sedar akan kemampuan diri.

Harus simpan dulu niat untuk kembali aktif dalam dunia penyewaan cd2 itu.
gurlpp...
Lama x membeli, sampai dah tahu apa citer baru, citer ttg pelakon nya.. gosip2 kat korea.. iskk

Ye ye ada org suker layan melalui youtube sahaja.
Tapi bagi ako, itu tiada kepuasan.
Ako lebih prefer klu mempunyai cd-cd itu sendiri.
Seberapa lama mau tgk, seberapa lama mau tangkap feeling, yeah di situ kepuasan klu kita menonton secara terus dari cd.

Itu baru separuh sahaja koleksi cd korea yang ako.
Selebih nya cd-cd jepun ako simpan kat umah.
Klu lah anything happen kat opis, waduhh jenuh ako nk menghangkut sumer cd-cd itu bawa balik. Nak sedekah?? Oh minta maaf!!!
Ako lebih rela menyemakkan bilik ako drp cd-cd itu diberi kat org lain.
Sayang beb, dah beli mahal2, alih2 nak derma kat org.. TIDAKKKK!!!


~ok ni koleski cd-cd jepun ako kat umah~

Ekceli nya entri ini ako nak tujukan khas buat NAD, coz ako tahu dia jgk adalah peminat citer2 korea ini.

Nota Jemari: harus cari mood balik ni!

9 comments:

kunadzri said...

huzzz.. dasatnya... kalo nazurah ngan kak long tahu nih, nangis diorang... bole kasi uncle sewa ke...?

AKO said...

heheh alamak uncle, dah lama x kasis ewa itu cd.. tambah plak takde latest cd la.. sumer citer2 lama.. gerenti kak long n naz dah pernah tgk citer2 tu sumer ;)

pstt xpe nnt klu kak long n naz nak tgk, bg tahu je.. nnt owang htr ke umah uncle :p

Dong said...

rindunyaaa cite koraean n jepun... S&m tu ada lagik tak kat kotaraya? tmpt tu pun rinduu... tgk kat you tube gambot tak bape leh layan. nk jiwang je...ekk..dah kena bukak lagik satuuuu......oo winduuu
* cd2 jepun n korea kat umah tu entah da berabuk agaknya

AKO said...

awak,
hhehee s&M still ada lagi.. skrg dah cantek.. dah tersusun sket..

dah byk dah kedai cd kat situ.. area chinatown tu pun dah ada kedai cd2 nih..

windu kan...

Masy said...

pergh maakk aiii cam Speedy bergerak dah ni hahahaha

Am said...

Amboi byknya, kalau ada yang menarik boleh beri Am pinjam ya anakomak hehehehe

AKO said...

Masy,
Hahahaha speedy yg x leh dijual beli...

AM,
hehe abg AM minat ke citer korea n jepun???

eJump said...

woagh!!... nk pinjam leh... ejam minat gak jdrama...ngan Kdrama..

AKO said...

ehhehe.. minat gak ek... best kan ;)