AKO peminat KOREA & JEPUN

Ini loker kat opis ako...
Meh kita tgk apa ada dalam itu loker
Yeahh... harus ako sumbat segala cd2 drama korea.
Aiyooo dah lama x beli cd baru..
Al-maklum lepas kemelesetan ekonomi ni, dah lama sungguh ako x membeli cd2 baru. hurmmm windu gak tapi ye ye sedar akan kemampuan diri.

Harus simpan dulu niat untuk kembali aktif dalam dunia penyewaan cd2 itu.
gurlpp...
Lama x membeli, sampai dah tahu apa citer baru, citer ttg pelakon nya.. gosip2 kat korea.. iskk

Ye ye ada org suker layan melalui youtube sahaja.
Tapi bagi ako, itu tiada kepuasan.
Ako lebih prefer klu mempunyai cd-cd itu sendiri.
Seberapa lama mau tgk, seberapa lama mau tangkap feeling, yeah di situ kepuasan klu kita menonton secara terus dari cd.

Itu baru separuh sahaja koleksi cd korea yang ako.
Selebih nya cd-cd jepun ako simpan kat umah.
Klu lah anything happen kat opis, waduhh jenuh ako nk menghangkut sumer cd-cd itu bawa balik. Nak sedekah?? Oh minta maaf!!!
Ako lebih rela menyemakkan bilik ako drp cd-cd itu diberi kat org lain.
Sayang beb, dah beli mahal2, alih2 nak derma kat org.. TIDAKKKK!!!


~ok ni koleski cd-cd jepun ako kat umah~

Ekceli nya entri ini ako nak tujukan khas buat NAD, coz ako tahu dia jgk adalah peminat citer2 korea ini.

Nota Jemari: harus cari mood balik ni!
Share:

9 comments:

  1. huzzz.. dasatnya... kalo nazurah ngan kak long tahu nih, nangis diorang... bole kasi uncle sewa ke...?

    ReplyDelete
  2. heheh alamak uncle, dah lama x kasis ewa itu cd.. tambah plak takde latest cd la.. sumer citer2 lama.. gerenti kak long n naz dah pernah tgk citer2 tu sumer ;)

    pstt xpe nnt klu kak long n naz nak tgk, bg tahu je.. nnt owang htr ke umah uncle :p

    ReplyDelete
  3. rindunyaaa cite koraean n jepun... S&m tu ada lagik tak kat kotaraya? tmpt tu pun rinduu... tgk kat you tube gambot tak bape leh layan. nk jiwang je...ekk..dah kena bukak lagik satuuuu......oo winduuu
    * cd2 jepun n korea kat umah tu entah da berabuk agaknya

    ReplyDelete
  4. awak,
    hhehee s&M still ada lagi.. skrg dah cantek.. dah tersusun sket..

    dah byk dah kedai cd kat situ.. area chinatown tu pun dah ada kedai cd2 nih..

    windu kan...

    ReplyDelete
  5. pergh maakk aiii cam Speedy bergerak dah ni hahahaha

    ReplyDelete
  6. Amboi byknya, kalau ada yang menarik boleh beri Am pinjam ya anakomak hehehehe

    ReplyDelete
  7. Masy,
    Hahahaha speedy yg x leh dijual beli...

    AM,
    hehe abg AM minat ke citer korea n jepun???

    ReplyDelete
  8. woagh!!... nk pinjam leh... ejam minat gak jdrama...ngan Kdrama..

    ReplyDelete
  9. ehhehe.. minat gak ek... best kan ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.