August 2008 - AKO tetap AKO

Personal | Travel | Food | Lifestyle

Sunday, August 31, 2008

Saturday, August 30, 2008

Wednesday, August 27, 2008

Tuesday, August 26, 2008

Sunday, August 24, 2008

Makan KFC

3:10 PM 8
Kebetulan ako nak hantar kain ke umah aida@CD. Mesej si aza n chik. Seb baek derang tgh FREE. Dan kebetulan kat umah ako takde air sejak mal...
Read More

Saturday, August 23, 2008

Wednesday, August 20, 2008

Tuesday, August 19, 2008

ATTENTION!!!

12:30 PM 6
See, kowang nampak tak??!! Kosong kan.. Maksud ako, cuba kowang tgk kat sidebar blog itu, kosong. Takde pape yg muncul. Adussss... So, pasn...
Read More

Sunday, August 17, 2008

REUNION?!

12:35 AM 2
Let da pics tell da story... Thank you frens for brighten my life... Hope our frenship will begins again, and remain forever... Love u all!!...
Read More

Friday, August 15, 2008

Wednesday, August 13, 2008

Sunday, August 10, 2008

Wednesday, August 6, 2008

'lain'-brand

2:14 PM 4
yeehaaaaa akhirnyaaa.... Ako dah lama dok usha this website.. look very interesting especially klu kowang minat nak buat t-shirt, create t-s...
Read More

Tuesday, August 5, 2008

Sunday, August 3, 2008

Akhirnya...

6:52 PM 0
Pinky jadi milik ako!! Yeehaaaa...... Plan yg x dirancang. Tgh ako dok melayan DVD F.R.I.E.N.D.S, tup2 dapat sms dari Reen . Bape lama dah n...
Read More

Saturday, August 2, 2008

Takziah

10:18 AM 0
Dari DIA kita datang Dari DIA juga la kita kembali.. Al-fatihah buat pakcik sebelah umah ako yg baru je meninggal malam tadi kerna penyakit...
Read More