October 2008 - AKO tetap AKO

Personal | Travel | Food | Lifestyle

Thursday, October 30, 2008

Wednesday, October 29, 2008

Tuesday, October 28, 2008

Monday, October 27, 2008

DeepaRaya

8:03 PM 0
Dapat jemputan.. eh silap silap dia menjemput, ke umah kakak sbb ada open house raya & deepavali. Langkah kanan.. Memula ramai gak yg na...
Read More

Sunday, October 26, 2008

Saturday, October 25, 2008

Friday, October 24, 2008

Thanks ANN

11:16 AM 6
Ako slalu jenguk satu blog online shop nih... Pemiliknya nama Ann.. Ako suker tgk baju2 kat situ tapi nak memakai nya idok le kan sbb style...
Read More

Thursday, October 23, 2008

Sleepy

10:44 PM 2
Idong asek berair je dr siang tadi... Tekak dah mula rasa x selesa... Kepala dah pening2.. Takut melarat, maka cecepat ako telan beberapa k...
Read More

SOWI

1:24 PM 4
Tengah usaha nak cari idea tapi sepatah haram tak kunjung tiba.. Tengah malas nak menjenguk kowang, mood hilang entah ke mana.. Hasilnya, ak...
Read More

Tuesday, October 21, 2008

kePENATan

10:57 AM 5
Gara-gara sakan beraya wiken aritu, tambah plak x cukup rehat, maka tak pasal2 semalam ako leh terlena lam kete di parking LRT Sentul. Adus...
Read More

Monday, October 20, 2008

Wednesday, October 15, 2008

Open House

7:13 PM 3
Adusss banyak nyer ako dapat jemputan beraya tuk hari Sabtu nih... Klu ako dapat menyempatkan diri menyinggah ke umah kowang, isnyallah la y...
Read More

Tuesday, October 14, 2008

Monday, October 13, 2008

Sunday, October 12, 2008

Before TIDO

11:52 PM 5
Lately ni ako mmg payah nak lelapkan mata.. Walau menguap beribu2 kali pun, bila kepala dah kat bantal, mata masih terkebil2... Susah nak ti...
Read More

C.U.C.I

7:49 PM 2
Eh apa derang buat nih??? Iskkk... x senonoh tul... Baik ako sergah ... hEP...wat hape tuh?? Dah dah... kowang jangan lelebih... Pssstt ako ...
Read More

Jimat ker?

6:58 PM 0
Tiket Parking = RM3.00 sehari Tambang LRT Sentul ke Bandaraya = RM1.40 sehala Tambang LRT Bandaraya ke Sentul = RM1.40 sehala Minyak = RM50...
Read More

Saturday, October 11, 2008

Entri SPESEL

2:45 PM 4
Ekceli banyak sangat owang bertanya.. Sebab dah alang2 si chime ni tempek komen pasal mende alah ni kan.. So, ako buat la entry khas pasal n...
Read More

MALAS nya!!!

12:59 PM 2
Adusssss malas nya nak kuarr!! Tapi harus kuar jugak... bukan bukan... saya bukan nak pi beraya... saya harus ke situ.. ye ye harus eh bak k...
Read More

FREE Handbag

10:50 AM 0
Aritu dapat email dari aza... TAPI tak buka.. Then tadi TERklik blog kak combi.. TERnampak satu entry.. Nah tetiba tertarek.. MENCUBA tak sa...
Read More

Friday, October 10, 2008

MAAF

12:14 PM 2
Minta maaf pada sumer.. Saya kebizian yang TERamat2 sangat sekarang ini. Keje yang bertimbun2 tak putus2 dari pagi membawa ke patang, membua...
Read More

Wednesday, October 8, 2008

Tuesday, October 7, 2008

Sana Sini..

7:43 PM 0
BEST nyer kowang... alaahaii... *sigh* Sana sini masih terasa kemeriahan beraya.. BEST nyer kowang.. Sana sini masih dapat menikmati suasan...
Read More

Monday, October 6, 2008

Saturday, October 4, 2008

Friday, October 3, 2008

Thursday, October 2, 2008

Wednesday, October 1, 2008