Showing posts from 2009Show all
Fatishah Agro Farm

Balik dari cherating kami sumer ker Tganu plak melawat 'Fatishah Agro Farm'. Seorang petani/pengusaha ladang muda. Alhamdulilah muda-muda lagi dah buat bisnes sendiri. Fatishah Agro Farm ni buat bisnes jual cendawa…

Camping @ cherating

Pes of all, nak minta maaf la ye kat kengkowang sumer. Citer kali ni tak banyak yang ako nak celoteh sebabnya ketandusan idea, kehilangan mood dan juga kebuhsanan melanda. Tanggal 25-26 Disember 2009, selamat dah bebudak msjbox…

OFF DUTY until further notice!! Thank you.

Bekfes Nasi Lemak

Salam pagi khamis buat sumer, Hari ni terasa agak ke'BERAT'an sket di awal pagi sebab nya kena melantak nasi lemak. Ooo..... Ni ada lah rentetan atau sambungan makan-makan dari petang semalam. Last minit plan, memasing…

Party Eskrem

Makan! Makan! Makan! Aiyoo.... Ni gara-gara 'KUCING' takde maka 'TIKUS' pun mula la menari-nari keriangan. Let's PARTY!!!!! Yeeehaaaa ada owang banjer makan eskrem... Nyummmyyy.. Memang sah arr departmen…

Hepi Besday, En BURUNG!!

Mood kena adjust dulu supaya sumer orang hepi . Plan asal nak terjah umah en burung tapi sebabkan dia dah buat dulu sesi terjahan masa besday Lin aritu maka plan kami bertukar ke plan B plak. Misi hendak buat kejutan di K-Box S…

"Jikalau anda boleh tahan nikmati koleksi video peribadiku yang hebat, sila balas Ya. Warning! Hanya untuk umur 18 keatas!" -sms- 0147437102 MOTIF!!??? MOTIF??!! MOTIF??!!! Ko hantar sms berbaur begitu ke henpon ako??…

Tragedi 'DISEMBER'

Lokasi: Jalan Persisiran Perling (berdekatan Restoran Makanan Laut Johan) Tarikh: 19 Disember 2009 Masa: 9.10 malam ke 11.05 malam Cerita nya begini, plan konon nya mau 'pulang' ke KL malam itu juga. Tapi sebenarnya k…

Selamat Pengantin Baru

Samat malam sume, Ini la tujuan sebenar ako pulang ke Jay Bee kali ni. Menghadiri jemputan kenduri kawen syaiina . Ekceli ni pestime nak jumpa ngan budak nih. Berdebar-debar pun ada gak... Anyway, thank you ye dik sebab sudi gak…

Rajin tapi malas.. erkk camne tu ek?

Ako ada banyak mende nak updet kat sini tapi keMALASan ako lebih tinggi mengunung dari keRAJINan ako. Abess camno? Ako dalam proses mencari 'sesuatu'... Hope 'sesuatu' itu akan tercapai x lama lagi.. Ako terin…

Mengapa? Kenapa?

Yuuhuuuu...... burlpppp baru pas melantak kat umah owang Bukit Indah. Semalam petang before berangkat ke sini, ako kemas2 la sket lemari kat umah tu. Sebab banyak sangat dah baju2 yg tak pakai. So membawa la baju2 tersebut ke Bu…

Teater SINBAD, Permata Batu Dewa

Malam tadi sepatutnya bergather2 dengan bebudak muzikal layan tengok teater SINBAD di panggung DBKL. Tapi last minit ako gan Ryna terlewat sampai di tempat kejadian. Maka, tiada la tempat kosong untuk kami berdua. Panggung adalah…