Stop blogging

Lately ni tempat keje ako tgh membizi ngan sambutan ulangtahun yang ke-50.
Tambah plak awal2 tahun kitrg akan membizi kan diri ngan annual report.
Tambah lagi keje, bulan feb nih dept ako akan membizikan diri memasing ngan Hi-Level Conference.

Tambah tensen lagi, keybod kat umah tu dah start wat hal.. Jenuh nak menaip ngan betul.
So ako amek keputusan akan stop berblogging wat sementara waktu ni.

Mau kasi setel sumer keje2.. Untuk pengetahuan kowang, ako akan membizikan diri mulai skrg sehingga lah bulan mac nanti.

Harap maklum.

p/s: kowang still leh sms ako.. klu ada kredit, ako reply. TQ

Nota Jemari: sambel cari ketenangan..

3 comments:

  1. bz ler pulok huhu. selamat berbizi2an

    ReplyDelete
  2. Retna, uncle nak ucapkan "Selamat bertapa & Selamat mencari ketenangan". Blogging is something you can just throw aside for other better things to do in life.

    Bila dah OK nanti baru blogging balik. Take your time...

    ReplyDelete
  3. masy,
    hehehehe bz bz bz.. x suker tau

    uncle,
    hhehehhe selamat juga buat uncle.. tapi blogging nih addicted la uncle.. ada dadah ke ek? :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com