,

Voucher RM30

Aritu kan ako dapat voucher Sogo RM30.
Dah alang2 ke sana lunch tadi, dapat le beli barang2 dapur ngan voucher itu.
Wah tak agak2 beli barang dapur kat Sogo..
Muahhaahha...

Ingat tak membeli tadi tapi TERbeli jugak akhirnya.
Iskkk nama pun pompuan.
Walaupun sikit tetap nak menyoping jugak.
Alahaii pompuan!!

Nasib badan la kan...

"pstt sis moralle, ni yang konpom kena cari 'datuk' manyak duit nih"
muahahaaha...

Nota Jemari: eleh, jgn nk ngutuk ako bersoping eh.. ntah2 kowang lagi dasat!! *bluwek*
Share:

1 comment:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.