Showing posts from February, 2009Show all

Maaf! Ako STOP sementara waktu. Di saat ini kami sumer tengah bertahlil.. Harap maklum. Nota Jemari : al-fatihah

Assalamualaikum, Sempena genap setahun pemergian arwah bonda tercinta pada 3 Mac 2009, satu majlis tahlil akan diadakan. Dijemput sumer yang sudi bersama2 membaca yassin untuk arwah. Berikut butir-butir kenduri :- Tarikh: Sabt…

Layan korean drama lagi

Synopsis This new drama is about the behind the scenes of TV drama production. It also portrays how the whole production team and performers complete a project in a tight schedule and as well as how actors, actresses, and entert…

syiok nya!!!

Eheh ujan la kat luar.. WOW, best nyer! Sejuk... KL tgh ujan nih.. tempat2 lain mcm mana ye? Tup tup tingat kat CM n kak CT... Wah kan main sonok la mlm ni buat derang.. Sejuk woo... syiok dapat tido peluk dua2 nih.. Tapi ako t…

Penat la skrg... Malas pun iye gak.. ater tu yg nak hapdet blog pun tarak mood.. Idea pun hilang.. Sudahnya nak on9 pun mmg konpom malas. So, jgn nak harap sebarang citer ye kat sini.. Sampai bila?. Ntah .. sampai hati ako kemba…

Batu Garam

Batu garam... Ekceli ako x tahu apa fungsi mende alah tu.. Tengok owang beli, kita pun beli.. Adik ako dok promote soh beli.. Then beli je laaa.... Kowang nak? RM28 sahaja.. Stok pun terhad.. Klu nak, nnt ako tanya tuan punya y…

Kan ako dok layan teater tu malam tadi.. Well, kowang nak tau ker komen & pendapat yang JUJUR dari ako?? Karang kowang jugak yg menyesal bila baca komen ikhlas dari ako nih. * awal2 ako warning dulu! * Ekceli ako malas nak k…

Its the Last Day!

Kowang dah tengok, ako pedulik hape.. Arini last day show PGL nih.. Kena plak di malam ari, harus la sumer nyer work-out malam nanti. So, malam ni ako baru tergedik2 nak pegi layan.. Best ker? hurmm well we will see coz ako xde l…

Adoiiiii, pinggang ku saket lagi!!! Dah seminggu pinggang ako saket yg amat.. Tak bole nak duduk kat kusi lama2.. Duduk x sampai soploh menet je dah mula terasa kesakitan... AdoIiii.... Macam nak patah ako rasa .. tak tahan tak …

Layan drama kat tibi 2 skrg nih.. erkk kisah anak laki tunggal ngan sorang ibu yang janda.. Si ibu tergedik2 ada boipren tapi terpaksa sorok2 dari anak teruna dia coz anak teruna sangat2 jeles kat ibu sendiri. Ooooo kowang perna…

Apa yang BESAR, apa yang KECIL??

Aritu kat blog kasawari citer pasal panjang kan... So ni plak kisah BESAR & KECIL... Kowang x nak try ker?? Nota Jemari : Apa yang BESAR? apa yang KECIL?

Sape tu?

eheh.. kowang nampak x mamat tu? Cuba tengok betul2... Menonong je dier jalan. Tak toleh kiri kanan pun.. puas kita lambai2 tapi dia buat 'dek' ajer.. * eheh ye ke ako lambai2 tadi ek? * Ha ako dah 'aim' baekk p…

Lunch @ LANAI Kijang

Ekceli dari semalam tergedik2 nak makan kat sini.. Tapi semalam terlepas shuttle van ke situ.. So arini masih tergedik2 jugak nak makan kat situ. Belum 12.30, kitrg dah terpacak kat lobi. Tapi iskkk shuttle van nyer plak masih la…

TULANG kowang KUAT??

Aritu dah terlepas.. Arini ada balik.. Aritu tergedik nak pegi check tapi x sempat.. So bila arini derang datang lagi, harus la ako tak lepaskan peluang lagi! Opis ako wat promosi FREE 'bone check'. Setel keje di awal pa…

Hepi Besday, MAK!

Sekadar ucapan.. Hepi besday, MAK!!! Moga MAK 'damai' di sana.. Nota Jemari : al-fatihah!

Perjumpaan UDA & DARA

Salam, Kan ako dah ajak tadi.. tu la sape soh x moh hekot... burlppp oppsss kenyang ayor teh tarek lak! Aterr ako dari semalam teringin bebenor tekak ni nak telan ayor teh tarek. So, malam ni mengajok le kamu sumer pegi menge-TE…

jom ngeteh! Ini betul2 tarak tipu punya. klu kowang FREE... jumpa je la kat NZ Wangsa Maju... Chiow.. Nota Jemari : ako sudah kelaparan

Ako tengok entry kat bawah nih.. esp tang ayor teh tu.. tetiba tekak terasa nak layan teh tarek.. erkk.. jom ngeteh kowang!! Nota Jemari : sape sudi?

"Hai kowang, Jom jalan-jalan before puasa ni. Aku nak ajak kowang gi Jakarta-Bandung... bla bla bla....." Aiyoo kakak ako nih.. tetiba je dapat email ajak gi coti-coti. Dia lupa ker adek dia tu nak kawen ujung taun ni…

Satu ari ako borak2 sama ini budak kecik. Sungguh seronok berborak ngan dia. Macam2 citer kami kongsi bersama. Ohh sungguh ako x jemu bila berborak ngan dia. Walaupun dia masih 'kecik' bagi ako tapi pandangan dan cara pem…

Instructions to Write this Hate Letter: 1. Copy the letter : I don't really know how to tell you this, but ___1___. I think I realized it___2___ ___3___ and I saw you ___4___ ___5___. I'm sure you're ___6___enough t…

Tak seperti yang dirancang

Kisah nya arini ako dah ada plan baeekkk punya. Tapi tup tup last menet terpaksa la cancel... Mencikk tau!!!! Bila plan sumer x menjadi, harus la rasa x best kan!! Mood pun tiba-tiba je nak nyorok.. Sudah nya plan malam ni nak l…

Kak ct cakap ako dah gumuk??? erkk... gurlpp... dia cakap lagi pp ako dah 'naik'.. erkk... gurlpp.. nampak gaya ako kena start diet balik.. harus rajin minum air masak je mulai skrg... NO more air kaler2.. iskk... adehh..…

Ulangtahun yang ke-50

Yeahhh tahun 2009 ni genap opis ako menyambut ulang tahun yang ke-50. Event yang ako kena gi Mandarin Hotel tu pun sbb sempena ulangtahun 50 opis ako gak. Rata-rata klu kowang msk blog bebdk opis ako, konpom akan tempek entry cam…

Dinner oo Dinner

Selesai keje di hari kedua. Sangat2 rileks sbb ako dah setelkan pada siang hari nya. Malam, dinner di Biba's Cafe Hotel. Nyummyy sangat2 la sedap. Makan berdua2an ngan kak maznah kerna yang lain sedang syiok berdinner di Hot…

Keje oo Keje

Sudah sampai hotel. Cari bilik seketariat. Ooo berada di tingkat 2. Bilik Pinang 2. Aiyooo... penuh ngan mesin fotostat. Kertas2.. Laptop sama printer. Kami mendengar arahan. hurmm.... Nampak x kertas2 itu? Kertas2 itu perlu …