Showing posts from March, 2009Show all

Jangan kaco! Mood tgh jatuh merundum.. Ni sumer gara2 'dia' yg tetiba je meng'hilang'.. huwaaaaaa.......... mencikkk!! pasni ako keseorangan tiada teman.. nasib nasib... perhatian, setelah kehilangan 'dia…

Award from TINIE

Tengkiu tinie for da award... Nota Jemari : dapat 'award' lain kan besh...

Mencari tukang urut. Pompuan SAHAJA. Tujuan mengurut sendi2 tulang temulang di badan. Sila munculkan diri dengan kadar segera. Bayaran erkk... bole dirunding.. Lokasi di dalam bilik. Sekian. Nota Jemari : ako tgh ke'mabuk&#…

Dinner@Nailis

Pes of all, ako nak cakap, ako JELES weiii...... sbb kowang sumer sonok2 gi bercoti... huhu... Sishoney ngan Ju baru balik dari Sarawak.. Shai plak baru balik dari Melaka.. Kowang saja la kan mau kasi ako jeles sbb tu kowang aj…

Sishoney in KL

Kowang baca tajuk, so dah tahu la kan entry ni pasal hape... Yeezzaaaa sishoney@budak.kecik turun ke Kay Ell. Sementelaah dia ada kat sini, so kitrg pun buat la perjumpaa mengejut kat Restoran Nasi Lemak Antarabangsa area Danau K…

Baby Irfan

Tengahari semalam, melawat anak opismet yang masuk wad sbb saket 'baby' laa.. Ala.. kahak banyak lam tekak.. Baby kan ssh nak buang.. Tambah plak baby tu demam panas. Sian dia.. Sangat comei bila tgk baby kan... I…

Mustkey in KL

Pagi2 jalan dah jam... Jam teruk plak tu, tak mcm slalu... Adusss tapi eh ako x effect pun.. haha kan ako naik LRT. Ye ye... ako sekadar mendengar dan simpati atas keluhan rerakan yg driving arini. Nasib kowang la kan.... * sengi…

Layan kan ajer tag-tag ni ok ;-) 1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu? "AKO tetap AKO" Nape ye?? ermm sbb walau banyak onak dan duri dalam alam pemBLOGan ni, walau byk perubahan dalam hid…

Kan ako selsema... So ako layan la satu ketul pil... at pes mmg ok lagi la... Dah masuk lunch time, mula la kepala ni cam biol sket.. Cam terawang2 gitu... Ngantokkk.... n x leh dah nak pikir pape... Dapat bantal terus ako lelap …

AAAcccccoooommmmm..... sreeettttttttttt.. sreettttttt... Sowi, hidong ngah x leh nak bernapas ngan betul... Banyak air2 sedang kluar dari itu lobang... Nak kena tadah dalam satu baldi... aaaccooommmmmmmmmmmmm.... eee x suker nye…

Merchandise MSJBOX

Amek baju tadi, ghope nyer JUN ada buat barang2 kat bawah ni tuk dijual... Tak mahal pun... So, ako pun beli la sbb dah alang2 kan.. JUN kata kalender ni limited edition jer... Rege dalam RM8. Ako berkenan kat sticker2 yg war…

T-shirt MSJBOX is here!

Hoyeeeee t-shirt MSJBOX dah dapat... Sms Kiki, sms shai... Jom kita terjah umah JUN & Carneyz.. "Tok! tok! Kami datang ni JUN....." Wah, banyak nya t shirt2 yg kowang order.. Masa kitorang sampai, JUN tgh sibuk me…

Hari Minggu...

Jam 8.30 pagi, bunyi tipon... Aduss bingit nya.. Jangan harap adik ako nak angkat walaupun tipon adalah berdekatan dengan bilik dia. Bermalas-malasan ako gagahkan juga bangun tuk jawab itu panggilan.. Ako dah agak, klu time2 gini…

Hidong berair.. Tekak cam kesat n gatal2.. Mood mcm merundum.. erkk takkan nak kena selsema.. takkan nak saket tekak.. erkk takkan nak demam?? Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkk!!! Nota Jemari : jangan la saket... huhu..

Selesai satu peringkat

Alhamdulilah majlis berjalan dengan lancar.. Walaupun agak kelewatan sket tapi sumer nyer selamat. Ekceli malas mau citer panjang2, gambar pun ako x snap banyak sangat. Mood mcm 'hilang' kejap. Hilang ke mana ntah... huhu…

Ako makan U.B.A.T????

Ako ni dah la jenis malas nak makan ubat... Erkk eh bukan malas tapi p.e.n.a.k.o.t nak makan obat.. Kan ako cakap ako saket pinggang.. So Jumaat pagi ako g klinik.. Saket pinggang je pun, tup2 kena makan obat sampai 4 jenis.. Er…

Debaran makin terasa

Selesai sudah kenduri doa selamat malam tadi.. Kenduri kecil2an je.. Aniwei tengkiu kiki sebab sudi datang... Ok debaran semakain terasa... Dag Dig Dug!! Nota Jemari : Hope sumer nyer berjalan lancar.. AMIN!!