,
Ngantokkkk!!!!
Malasssss!!!
Buhsannn!!!

iskk... apa nak jadi kat ako ni arr!!

Nota Jemari: yeay yeay ABIN dah balik sini... x sabar nk gomol dia
Share:

6 comments:

 1. ngantuk yer? kena tolak 4 hari terus.. konpem ilang semua ngantuks! haahah

  ReplyDelete
 2. betui tu jun hahaha harus hilang terus ngantuk tu hahahaha

  ReplyDelete
 3. tinie,
  ok gak idea tuh.. hahaha woooooooooooooooooo'

  Jun,
  cittt... ishhh...

  kak ct,
  lorrr asal ek??

  ReplyDelete
 4. wah Abin dh sampai ke...abs le ko bila jumpa makcik ret ni..larikk Abin!!!!

  ReplyDelete
 5. Lin,
  ABIN dah kenal orang arr... dia dah xmau kat aunty nana dia nih.. huwaaaaa.... :((

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.