Jom ke 'Warong Cik Nor'

Samat petang,

Oh ye tadi ako ke blog lovely cousin ako. Baca punya baca, ako baru tahu makcik ako nan sowang itu sudah bikin blog. Aiyakk... oo dia baru saja berjinak2 dalam arena pemBLOGan. Blog dia nanti mostly akan berkisarkan makanan & masakan. So mmg sesuai la pada kowang yg minat terhadap makanan & masakan ke sana ye!

Apa tunggu lagi, jom terjah 'Warong CkNor'.

p/s: Cik Nor, owang tolong promote gak nih.. hehehe

Nota Jemari: semakin ramai ..
Share:

4 comments:

  1. ni promote warong makcik mesti nak makan udang disebalik mee ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. alahaaiii klu nk mkn g je terjah umah dia ;)

    ReplyDelete
  3. makk aii makcik warong pun ada blog...impresif!!!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.