Parcel! Parcel!

kring! kring!

Helo, cik retnawati?
Ye saya.
Ada parcel, datang unit mel skrg ye.
Ok, terima kasih

belezuppp ako ke unit mel. Tapi dalam kepala hotak dok pikir, bila masa plak ako ada order barang online nih? Or takkan la dah dapat hadiah, besday ako kan bln depan?! Aiyakk... jenuh dok pikir. Sampai2 je kat unit mel terus ako tanya owang2 kat situ parcel ako di mana?


Oooooo baru la tingat, aritu kan ako masuk kuiz novel Liza Zahira. Adehh tak terpikir langsung akan dapat hadiah tu arini. Ye la aritu kan ako x dapat gi majlis penyampaian hadiah.

Dapat cash RM100 plus sehelai t-shirt 'liza zahira'. Tengkiu kak liza for da gift. Harus la ako kongsi hadiah ni ngan budak ni sbb dia lah ako leh menang. Thanks ita. Dont worry, nanti ako banjer ko k.

Thanks again!

Nota Jemari: murah rezeki

Share:

9 comments:

  1. amboii pizza 1 set..hntr lamat bukit yek... hahahahaha

    ReplyDelete
  2. pizza? apa kata soh beep2 yg banjer :p

    ReplyDelete
  3. wah boleh makan besar la nih... :D

    ReplyDelete
  4. hehehehe lanjer air liur ok x :p

    caboottttt

    ReplyDelete
  5. RET
    tghari nanti aku FREE,,, ko nak belanja makan kat mana ni ???

    ReplyDelete
  6. xpe nnt cek dah clear, kita makan2 k ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.