Followers

Thursday, May 28, 2009

Parcel! Parcel!

kring! kring!

Helo, cik retnawati?
Ye saya.
Ada parcel, datang unit mel skrg ye.
Ok, terima kasih

belezuppp ako ke unit mel. Tapi dalam kepala hotak dok pikir, bila masa plak ako ada order barang online nih? Or takkan la dah dapat hadiah, besday ako kan bln depan?! Aiyakk... jenuh dok pikir. Sampai2 je kat unit mel terus ako tanya owang2 kat situ parcel ako di mana?


Oooooo baru la tingat, aritu kan ako masuk kuiz novel Liza Zahira. Adehh tak terpikir langsung akan dapat hadiah tu arini. Ye la aritu kan ako x dapat gi majlis penyampaian hadiah.

Dapat cash RM100 plus sehelai t-shirt 'liza zahira'. Tengkiu kak liza for da gift. Harus la ako kongsi hadiah ni ngan budak ni sbb dia lah ako leh menang. Thanks ita. Dont worry, nanti ako banjer ko k.

Thanks again!

Nota Jemari: murah rezeki

9 comments:

SiS-lin said...

amboii pizza 1 set..hntr lamat bukit yek... hahahahaha

AKO said...

pizza? apa kata soh beep2 yg banjer :p

*shay* said...

wah boleh makan besar la nih... :D

AKO said...

makan ciput je shay ;)

an.wardrobe said...

x mo lanjer an jgk ker? ;)

AKO said...

hehehehe lanjer air liur ok x :p

caboottttt

Jocko said...

RET
tghari nanti aku FREE,,, ko nak belanja makan kat mana ni ???

BHMB said...

br nk paw..heheh

AKO said...

xpe nnt cek dah clear, kita makan2 k ;-)