Showing posts from June, 2009Show all

Pagi ni bangun pagi terasa sengal2 seluruh badan. Letih pun ada.. Opssss dah dah jangan nak pikir yg bukan2 plak.. * mana le tahu, kowang tu bkn leh ayat lain sket, konpom hotak tu nak menguning je * Kisahnya, kakak ako bermalam…

Digital Photo Frame - DPF-D72/R

Dapat hadiah lagi!! HOyee.......... Bagi kowang tgk gambar hadiah dulu. Nanti baru citer ngan details psal hadiah ni. Adusss i like it so much!! Besh.................... Nota Jemari : tunggu..........

Deting bersama kawan lama

Kan ako dah cakap aritu, xtvt wiken adalah sangat2 padat. Lepas deting ngan para ibu, malam nya plak ako berdeting ngan kawan lama plak. Sudah lama x jumpa, ada keRINDUan di situ. * poyo! * Muka sebelum melantak. Kena gak kontr…

Deting bersama para IBU

Alkisahnya, petang sabtu semalam berjanji la ako dengan beberapa rakan kelas untuk bertemu. Mau berdeting sempena seorang kawan yang baru sahaja dapat baby. Tempat dituju adalah ke Condo Danau Impian di Taman Desa. Alhamdulilah …

Daa.. Mata sudah mengantuk.. Badan terasa penat.. Kepala berdenyut2.. Ok ako mau masuk tido dahulu. GUd nite sumer! Esok mau deting. Esok mau tgk baby. Esok mau jumpa kawan lama. Esok byk xtvt perlu ako buat. Selamat malam.. H…

Jom gi Thailand plak

Ye ye its MAKAN time!!! Jangan banyak molot, ok. Ko baca je laaaa... Arini bos section ako baek ati mau membelanja kami sumer para EO. Memula sumer plan mau makan di Chillis tapi memandangkan kami kesuntukkan masa, maka sebulat …

Bila si putih bertemu si MERAH

Eheh... Kowang nampak tak? Kejadian adalah terjadi pada petang semalam. Dalam keadaan ujan masih lagi turun. Di suatu simpang itu, ako terpesona. Ako terpegun.. Ako terpikat.. Ako tertarek.. Ye ye.. dengan tiba2, dengan segera …

Perfume SALE!!

Tadi merayap ke Sogo... Naik la ke tingkat 5.. ermm berlegar ternampak perfume davidoff.. Gilos perfume SALE, murah giler2!!! Davidoff GAME, davidoff Cool Water klu slalu 50ml dalam RM150++ tapi tadi dengan sebotol 50ml plus lot…

Kak oo Kak, buat apa tu?

Sibuknya mereka. Ada apa ek? Apa lah yang derang tgh sibuk2 tu kan? Iskk......... Ermm.... nampak gaya derang mcm tengah menORDER tuh. Tapi untuk apa ye? Ooo esok ada makan-makan dengan BOS. Mereka sibuk membooking tempat dan m…

Yok, memacing!!

Tadi lunch, mereka memaksa, ako dipaksa dan akhirnya terpaksa juga membontoti mereka ke Sogo untuk melantak ke sini. Kami mengORDER set for sharing, "Manhattan platter...." apa ntah nama nya. Yang pasti ko leh makan bu…

Menu Lunch

Oh ako tgh kekeringan idea skrg ini. Sebab dah tak tau nak cerita apa, maka ako nak kongsi je la ngan kowang apa yang ako dan kengkawan melantak tengahari semalam. Gambar 1 LAKSA JOHOR Spaghetti in a rich Fish Base Curry Gravy…

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! testing testing... tok tok..... adehhhhh.......................

Doyan oo Doyan

Tetiba kete benti.... Ada owang mcm mengidam nak makan doyan. Dari mula sampai la akhirnya benti juga kat tepi jalan, semata2 mau melantak doyan.. OOoo agak2 laki sape la tu kan.. hehehee Dia tgh sibuk memilih doyan.. Kami hany…