Camne nak balik nih???

erkkkkk gelap woooooooo!!
aiyoooo...... siap ngan guruh berdentum, kilat sambar menyambar...
gurlppp..... ko tawakkal aje la dalam bangunan itu..
Moga tiada pape yg berlaku..
..tapi camno ko nak balik dengan ujan yg maha lebat itu?
gurlppp..... sodeppppp, camno kita nak balik nih??
seb baek la ako x bawa kete arini. Klu idak musti x senang duduk.

Jap agi dah nak kul 5 ptg..
adehh.... hopefully jap agi ujan dah reda sket..
nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Nota Jemari: konpom ptg ni x de xtvt luar... ater lgpun kan 'malam bunuh setan'...
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.