, ,

Menu LUNCH kami


Nasi Goreng Kerabu with Pandan Chicken
RM6.50 per serving

CLUB HOUSE STACK
White/Wheat Bread, Plain or Toasted, Steam Chicken Breast, Roma
Tomato, Cucumber, Poach egg, Avocado, Lettuce & Cheddar Cheese
RM 4.50

OLIO e PEPERONCINO
Spaghetti cooked with Olive Oil, Garlic, Dried Red Chili Peppers and
Fresh Tomatoes
vegetarian RM5.00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ako rasa blog ako ni dah mcm blog 'jalan-jalan cari makan'. Lately ni kerap betul ako berceloteh pasal makanan kan?! Tapi nak buat camno, idea makan je yg terlintas lam kepala hotak skrg nih. So kowang layan je la ek selagi kowang suker nak bertenggek kat sini.

Nota Jemari: ko x suker, ko bole blah!

Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.