Perfume SALE!!


Tadi merayap ke Sogo...
Naik la ke tingkat 5..
ermm berlegar ternampak perfume davidoff..
Gilos perfume SALE, murah giler2!!!

Davidoff GAME, davidoff Cool Water klu slalu 50ml dalam RM150++ tapi tadi dengan sebotol 50ml plus lotion tangan baru je RM99.

Itu baru rege perfume brand davidoff..
Klu yang lain, murah jugak rege dalam RM65-RM99.
Klu yang pompuan EDP, yang lelaki EDT.

Oooo gambar yg kat atas tu, ako sangat2 tertarek sebab ia berwarna MERAH.
Nama perfume itu adalah RED!! Rege dalam RM89 sahaja. (klu x silap ako la tadi). Tapi seb baek bau nya idok le sewangi dan semerbak kat lobang idong ako nih.. Erkk tapi x tau la klu kat lobang idong kowang bau itu sangat menarek.

Klu lah ada extra duit, mau nya awal2 ako dah rembat tadi.

Nota Jemari: SALE sampai 5 July 2009
Share:

4 comments:

  1. Eh, ori ke ni? If yes, nak pegi jugak! Huhu~

    ReplyDelete
  2. eheh x sure plak ek.. lupa nak check ori ke tak tadi ;-)

    ReplyDelete
  3. yahuuuu....nak terjah SOGO gak nak beli itu barang hahaha

    ReplyDelete
  4. jom jom nak hekot BONTOT dia. utg2 leh dapat perfume FREE dari dia ni :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.