Followers

Thursday, June 25, 2009

Perfume SALE!!


Tadi merayap ke Sogo...
Naik la ke tingkat 5..
ermm berlegar ternampak perfume davidoff..
Gilos perfume SALE, murah giler2!!!

Davidoff GAME, davidoff Cool Water klu slalu 50ml dalam RM150++ tapi tadi dengan sebotol 50ml plus lotion tangan baru je RM99.

Itu baru rege perfume brand davidoff..
Klu yang lain, murah jugak rege dalam RM65-RM99.
Klu yang pompuan EDP, yang lelaki EDT.

Oooo gambar yg kat atas tu, ako sangat2 tertarek sebab ia berwarna MERAH.
Nama perfume itu adalah RED!! Rege dalam RM89 sahaja. (klu x silap ako la tadi). Tapi seb baek bau nya idok le sewangi dan semerbak kat lobang idong ako nih.. Erkk tapi x tau la klu kat lobang idong kowang bau itu sangat menarek.

Klu lah ada extra duit, mau nya awal2 ako dah rembat tadi.

Nota Jemari: SALE sampai 5 July 2009

4 comments:

atreyu strange said...

Eh, ori ke ni? If yes, nak pegi jugak! Huhu~

AKO said...

eheh x sure plak ek.. lupa nak check ori ke tak tadi ;-)

CT Delima said...

yahuuuu....nak terjah SOGO gak nak beli itu barang hahaha

AKO said...

jom jom nak hekot BONTOT dia. utg2 leh dapat perfume FREE dari dia ni :-D