, ,

ABIN, si budak nakal!!

Halo sumer!
Nama saya ABIN.
Saya punya aunty nama 'Aunty Nana'.
Saya suka pelok aunty nana.
eh silap....
aunty nana suka pelok saya!!

Ini lah aunty nana saya!
Saya suka amek gambar sama aunty nana.
Comei kan kami.
muahahaaa................


Ini gambar2 ABIN.
ABIN x reti nak duduk diam. Gambar memula tu nampak baik je, dengar kata dan duduk diam2. Oooo tekaan kami silap. Kemudian sila tgk gambar no 2 pulak. ABIN dah start nak beralih arah. Dia tengok kiri kanan, pastu sengih!! Makna nya 'line clear'. Dan terhasil la gaya duduk ABIN yang terkangkang itu. Sila lihat gambar akhir. Aiyooo, apak ko cakap sbb pampers ko besar sbb tu ko asek terkangkang. Ye ke ABIN oiiii??? ishh........... erkk mungkin la kan. Guy know guy better than woman. erkk opppssss..... :p


Mama oo mama, ABIN haus la!
Tengok abin dah pandai sedut air guna straw..
Wah pandai nya dier.......

Tapi x cukup la mama.
Abin tetap nak minum susu juga!
Alahaiii.... ko tgk gaya dia minum.
Janji dapat minum, ye ABIN!!
hahahahaa....

Nota Jemari: sian dia ye x dapat makan sate
Share:

4 comments:

  1. Abim..nanti mintak kat aunty nana pampers yang nipis sikit tau hahahaha sure x bocor punya wkahkahkah

    ReplyDelete
  2. wah2 Abin pakai baju baru dr Nana ret ke tu..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. cett!!
    xpe nnt aunty nana belikan pampers yg bagusss punya tuk abin hahha

    ReplyDelete
  4. psst aunty lin,
    baju tu baju lama daaaa :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.