Ako half day!!

Pagi tadi ako half day.
Tak larat....
Badan saket plus kepala pusing.
So amek keputusan cuti pagi.

Before g opis tadi sempat la singgah umah kak ct sebab nak hantarkan ikan masin terubuk pesanan dari lin. Sebab tahu kak ct pose, maka tu yang ako menghantar time lunch tadi. Ye la kot2 la nak masak tuk lauk berbuka plak ptg kang.
Lunch tadi ke Sogo.
Temankan kak een nak buatkan kunci bilik bos dia.

Alamak punya la ramai. Rasa nya slalu mcm xde org sangat.
So sabar menanti je la ye.

Oooo patut la.
Apek itu hanya keSEORANGan sahaja.

Sekian cerita tengahari saya.

Nota Jemari: penat nya!!
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.