,

Blackout di Angsana

Malam tadi mmg memasing takde plan nak ke mana2.
Tapi memandankan anak si dia ingin membeli sesuatu, maka kluar kami sumer menuju ke Angsana.

Kami berdua menanti mereka bersoping.

Mereka sedang sibuk melakukan xtvt menyoping.
Cari punya cari akhirnya sudah dapat yang berkenan di hati.
Bila sudah selesai menyoping, kami berjalan2 di dalam itu Angsana.
Alih2 kami keGELAPan.
gurlppp....

Sungguh riuh, bising, suasana ketika itu.
ermm... sangat GELAP.
Memang tak nampak pape pun.
Ghope nyer tempat itu tiba2 saja 'blackout'!

Masing2 segera mencari pintu kluar.
Satu demi satu kenderaan kuar dari situ.
Dah gelap, takkan ko nak terhegeh2 melepak kat situ lagi kan!
Better la segera berambus untuk mengelakkan sesuatu yang tidak diingini berlaku.

Phew selamat bila sudah berada di dalam kereta.
Dan terus kitorang menuju ke Danga Bay untuk melantak.

Nota Jemari: tak suker GELAP tapi tido kena GELAP!! :p
Share:

5 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.