,

Jom berSAUNA

Dah lama x gi sauna.
Memandangkan kat lanai ada menyediakan tempat bersauna, maka kami bersepakat mau memanaskan badan tghari tadi. Untungkan opis ako ada sediakan tempat sauna mcm ni. Lebih2 lagi free of charge. Harus la kami x lepaskan peluang keEMASan itu.


Sebelum berSAUNA, meh posing dulu......


Locker ako saja pilih no 6.

Selepas sauna.
Takde makne ako nak snappy dalam bilik sauna.
Nak mamposss!!
Wakaakaka........

Dah dah jom siap cepat!!

Nota Jemari: mende FREE, tak guna rugi

Share:

5 comments:

 1. ape salahnye snap dlm bilik sauna...hahaha...

  ReplyDelete
 2. aiyo x sanggup muahaaha...
  kang trejojol biji mata kowang layan gambar2 itu :-D

  ReplyDelete
 3. bestnya siap ada sauna bagai... kita nak jugak...

  ReplyDelete
 4. bkn terjojol bijik mata...tp abs 1 dunia dtg meminang ko..hahahahaha

  ReplyDelete
 5. shay,
  hehehe jom jom sauna

  Lin,
  wakakka tu yg x sanggup tuh :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.