Friday, July 10, 2009

Jom berSAUNA

Dah lama x gi sauna.
Memandangkan kat lanai ada menyediakan tempat bersauna, maka kami bersepakat mau memanaskan badan tghari tadi. Untungkan opis ako ada sediakan tempat sauna mcm ni. Lebih2 lagi free of charge. Harus la kami x lepaskan peluang keEMASan itu.


Sebelum berSAUNA, meh posing dulu......


Locker ako saja pilih no 6.

Selepas sauna.
Takde makne ako nak snappy dalam bilik sauna.
Nak mamposss!!
Wakaakaka........

Dah dah jom siap cepat!!

Nota Jemari: mende FREE, tak guna rugi

5 comments:

  1. ape salahnye snap dlm bilik sauna...hahaha...

    ReplyDelete
  2. aiyo x sanggup muahaaha...
    kang trejojol biji mata kowang layan gambar2 itu :-D

    ReplyDelete
  3. bestnya siap ada sauna bagai... kita nak jugak...

    ReplyDelete
  4. bkn terjojol bijik mata...tp abs 1 dunia dtg meminang ko..hahahahaha

    ReplyDelete
  5. shay,
    hehehe jom jom sauna

    Lin,
    wakakka tu yg x sanggup tuh :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.