Lelong! Lelong! Lelong!

Member ako ni nak jual peti ais ini.
Dia minta jasa baik ako tuk war-war kan di sini.
So, pada sesape yang nak beli itu peti ais, boleh la contact ako.

Condition: tip top, tak pernah mengalami kerosakan. Masih cantek.
Brand: LG

Harga RM200 tapi still boleh dirunding.

Nota Jemari: penghuni rumah sudah bertambah, maka peti ais itu sudah tidak mencukupi buat mereka

4 comments:

  1. wah murah tu...ko tanya kak CT tu..dia kan x cukup simpanan peti ais tu...hehehehehe

    ReplyDelete
  2. hehehhe dia musti nak beli yg besar punya... yg ni satu pintu, kecik je.. sesuai la klu budak2 bujang nak guna ;-)

    ReplyDelete
  3. Lin...x moh lah. ct nak beli yang pintu bole bukak dua sekali hahahaha.

    Ret apa kata ko tolong tayang petiais k.ct sekali bole x hahahaha

    ReplyDelete
  4. Wah besar tu kehendak kak ct :p
    haaha meh sini meh tempek peti ais sape lagi nak kena tempek kat sini hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com