Mug BARU, pelisssss!!

Dah bape tahun ako guna mug ni.
ermmm mcm dah buhsan plak.
Walau ako jarang minum air tapi sekali sekala ako guna juga la mug itu.

Pssttt awak, ye awak yg tgh dok baca ni, apa kata awak tolong belikan mug baru untuk saya?!! Awak kan baik ati. *wink*

Nota Jemari: nak cari mug baru laa...
Share:

2 comments:

  1. makk aii lamanye...x berkulat ke mug tu..hahahah nnti aku bg mug ben10 nak??? wakakakah

    ReplyDelete
  2. ishh asal nak berkulat plak..
    ari2 ako basuh... igt pasni nak beli yg beso sket laa muahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.