Tengkiu, Boss!!

Dapat hadiah dari manager ako.
Ooo bersempena dia last day di sini.
Dia akan coti tuk sambung belajar.

Tengkiu so much, BOSS for da lovely gift.
Dapat pen parker yg sangat comei.

Nota Jemari: kira hadiah besday, ok x? ehehe
Share:

5 comments:

 1. hadiah lagik....adeiiii

  eh an ada gak..hahaha

  ReplyDelete
 2. psstt kowang nak pinjam ker???
  tengok je la ek :p

  ReplyDelete
 3. Ret..kalau ko x geti pakai pen tu..bak kasi k.ct bole k.ct tulis2 resepi hahahaha

  ReplyDelete
 4. psttt x bole.. kedekut ni wakkakaka :-D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.