"CANTIK KE?? SEKSI KE??"

Aiyo kena tag oleh si Mya. Erkkk.... ternganga nak jawab tag nih. Sesuai kah?? Tapi tak mahu kalah, ako cuba la jawab gak tag itu. Laayaannn
Q : Pengertian kecantikan pada anda ??
A : Cantek adalah subjektif. Apa yang objektif ek? Perlu ke ako buat list objektif untk kowang pilih? Tapi bagi ako cantek itu sedap mata memandang, sedap tinger mendengar serta sedap bila idong terhidu.

Q : Bila hari terakhir anda bermekap ??
A : Maksud mekap tu the whole pakej ek? Klu camtu masa rancangan BLOG kat RTM1 tahun lepas.

Q : Bila kali terakhir anda bersoping sakan membeli mekap dan sewaktu dengannya ??
A : Ntah x ingat...

Q : Bila kali terakhir anda syampu rambut ??
A : Semalam

Q : Adakah anda seorang yang kemas dan teratur dalam penjagaan bilik ??
A : Ikut mood... kadang2 ye, kadang tidak

Q : Barangan mekap anda ??
A : erkk... apa ek? ntah ako pun x tau, mcm2 ada tapi kekdahnya ako x guna pun

Q : Senaraikan 5 actress tercantek pada pandangan mata anda ??
A : erkk x kira kan melayu ke omputih ke cina ke kan kan? So ako pilih Erra Fazira, Maya Karin, Angelina Jolie, Chae Rim, Nasha Aziz.

Q : Last question. Are you HOT ??
A : Ha memang ahkak tongah paneh ni ha.. wakkakakaa

Akhir sekali dia soh ako tangkap gambar paling seksi n describe gambar tu. Erkkk perlu ker?? Tak yah la kot...

Nota Jemari: SETEL juga akhirnya...
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.