Contest: Aksi Menarik Di Hari Raya

Salam sumer,

Ni saja gatal2 nak masuk kontest bagai. Ekceli pestime gak nak layan sumer ni. Sebab senang dan menarek so ako join la contest yang dianjurkan oleh mak mirul nih.

PERATURANNYA :
1) Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. - ye ye inilah BLOG AKO
2) Add blog cutemiut ni kat blog list anda. - sudah di ADD dalam bloglist AKO
3) Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified
- AKO dah ADD banner kat tepi sidebar blog ini... Sila rujuk kat tepi ye!!

Ok jom kita layaaannnnnnn ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ini adalah gambar raya pada tahun 2007. Sambutan jamuan raya kat opis ako. Apa yang special nya sambutan raya kat opis ako tetiap taun adalah, acara2 yang kami adakan untuk memeriahkan lagi majlis tersebut. Antaranya adalah pertandingan permainan tradisional. Macam2 permainan yang kami sediakan seperti 'teng-teng', 'congkak', 'batu seremban' dan juga 'ceper'. Ye ye, gambar kat atas tu adalah salah satu permainan yang ako kena join. Kowang tahu apa permainan itu? Itulah nama nya permainan 'ceper'... *betul tak ek nama nya?*

Last ako main permainan ni masa ako skolah rendah. So, bila ko dah berumur mcm ni, ko bygkan aje la betapa gerun dan gementarnya ako bila bermain. Tambahan plak, sebelah ako adalah ex-boss merangkap PENGARAH ako sekarang ini. gurlpppp!! Maka, harus mengontrol segala2nya terutama sekali lobang idong. Mengapa? Kerna ako berjaya mengalahkan owang di sebelah ako. *sengih selebor2nya*


So, kowang mau join? Apa tunggu lagi. Dapatkan maklumat di sini.


Nota Jemari: sticky mode sampai 10 SEPTEMBER 09. Entry TERKINI sila lihat di bawah. Harap maklum.

7 comments:

  1. eemmm... ok kita datang terjah ni.. semua ada memenuhi syarat kat blog ni.. cuma sila tinggalkan link n3 ni kat blog kita di ruang komen n3 contest tu.. k.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. Hi!
    Your blog is very intersting and the photos are beautiful.I'd like you visit my blog and I'll be happy with you to follow me on GOOGLE FRIEND CONNECT,then I'll follow you too.
    http://amigadamoda.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kak retna, lelaki sebelah kak retna tu sek men dlu blajo kt MCKK ke?

    ReplyDelete
  4. dayah,
    yup dia dulu mmg MCKK student.. nape ;-)

    ReplyDelete
  5. hehehe, dayah cam sampin dia tu :D

    tu yg tanya, hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com