Followers

Friday, August 14, 2009

MemBOLING @ Pandan Lake Club

Ini kisah sambungan perCUTIan ako aritu. Lepas je dapat makan FREE kat umah kak maznah, kitorang terus ke Pandan Lake Club tuk main bowling. Oooo terror tu idok le, cukup la masih reti nak jatuhkan 'botol-botol' kat ujung lane itu. muahahhaa...

Kowang tengok.. Memang takde owang. hehe apa tak nya, dah kitorang datang pun ari senin. Waktu owang tgh sibuk kat opis dan skolah. hehehe tu yg syiok main bila takde owang. Klu masuk longkang pun tak la malu sangat, kan kan *sengih*

Macam biasa, harus la melepak ngan dia dan anak2.
Yang tak best nya lane kat situ, takde lane khas tuk budak2. So konpom la bdk2 yg berdua tu sangat2 BORING bila mana bola asek masuk lam longkang je kan. Bukan derang je yg boring, ako pun boring gak, sebab x leh nak main kat lane bebdk. hehehe pstt bkn apa, klu lane bdk2 konpom ko bole STRIKE.. muahahaha.....!!

erkkk... mcm PRO je.. padahal.... wkakakaa... syadapppp jgn gelak. Ye la ye la ako sedar keMAMPUan diri sendiri. Ako bkn nya amatur apatah lagi sorang yg PRO. tapi atlis ako mencuba, OK! walau ke longkang jua bola itu berada.. Janji ako baling!! :-D

Makan sudah, MAIN pun sudah. So waktu untuk PULANG. huhu... Pulang ke opis, pulang ke umah, pulang ke pangkal jalan. Aalahaaii.. PASRAH!

Nota Jemari: asal lom poser dah bunyi MERCUN nih????

No comments: