MemBOLING @ Pandan Lake Club

Ini kisah sambungan perCUTIan ako aritu. Lepas je dapat makan FREE kat umah kak maznah, kitorang terus ke Pandan Lake Club tuk main bowling. Oooo terror tu idok le, cukup la masih reti nak jatuhkan 'botol-botol' kat ujung lane itu. muahahhaa...

Kowang tengok.. Memang takde owang. hehe apa tak nya, dah kitorang datang pun ari senin. Waktu owang tgh sibuk kat opis dan skolah. hehehe tu yg syiok main bila takde owang. Klu masuk longkang pun tak la malu sangat, kan kan *sengih*

Macam biasa, harus la melepak ngan dia dan anak2.
Yang tak best nya lane kat situ, takde lane khas tuk budak2. So konpom la bdk2 yg berdua tu sangat2 BORING bila mana bola asek masuk lam longkang je kan. Bukan derang je yg boring, ako pun boring gak, sebab x leh nak main kat lane bebdk. hehehe pstt bkn apa, klu lane bdk2 konpom ko bole STRIKE.. muahahaha.....!!

erkkk... mcm PRO je.. padahal.... wkakakaa... syadapppp jgn gelak. Ye la ye la ako sedar keMAMPUan diri sendiri. Ako bkn nya amatur apatah lagi sorang yg PRO. tapi atlis ako mencuba, OK! walau ke longkang jua bola itu berada.. Janji ako baling!! :-D

Makan sudah, MAIN pun sudah. So waktu untuk PULANG. huhu... Pulang ke opis, pulang ke umah, pulang ke pangkal jalan. Aalahaaii.. PASRAH!

Nota Jemari: asal lom poser dah bunyi MERCUN nih????
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.