Aktiviti di ujung ramadhan

Selamat hari raya kowang!!
Ako masih bekerja hingga ke titisan waktu terakhir.
Ermm.... keje di ujung2 ramadhan sangat2 la membuhsankan.

Macam khusyuk je derang kan?!!
Apa la yang dibizikan sangat tu??

Ater nama pun waktu LUNCH. Lagipun masih dalam mood berposer. So malas nak kuar, melepak ajer la di opis.

ermmm alahaaiii.... itu ghope nyer keje derang...

hehehehe jadi laaaa tuk menghilangkan buhsan..

Selamat balik kampung sumer. Berhati2 di jalan raya. Memandu, ingat la mereka yang tersayang.


Nota Jemari: raya sini jer.. huh... warga kota la katakan...

Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.