, ,

Berbuka puasa bersama rakan seKERJA

Semalam petang kat opis ada majlis berbuka.
BOSS yang banjer. Alhamdulilah, murah rezeki dia sekeluarga.
Semalam ako park kete di padang merbok. Ater sedor diri sendiri mana le layak ada parking di opis itu. So, ptg semalam together2 la kami ke itu padang untuk mengambil kete masing2.


Kowang pernah melepak kat sini???
Opsss yang seangakatan dengan ako sila dok dendiam saja.
Bagi yang x tau, ini la ghope tempat kami memparking kete memasing dengan tangungan SENDIRIAN BERHAD!!!

Sampai je kat opis, wah meriah ko!! Dah mcm hari ghaye lak ako rasa.
Kowang tengok aje la mereka bersama keluarga masing2.
Budak-budak kan main sonok lagi.
Tapi sayang, sbb bukan time raya maka idok le ada duit gaye nyer ye.


Serba biru......

"Selamat... hari ghaye... hari untuk kita bersuka ria....
Selamat.... hari ghaye... hari untuk kita bersuka ria...."

Lorr..... poser pun tak abih lagi nih..
Memasing sibuk dah pk nak ghaye.
waduh waduh... sensitip betul citer pasal ghaye nih la..
Ok tutup citer!


Sama comei, sama cute!!
Sama2 sporting....
Sama2 ramah...
Bagus2... anak sape la tu kan?! *jeling2 mak n apak derang*


Berbuka kat cafe.
Sabar menanti.... eheh En sabar ke melaka *muahhaa tetiba je kan*


Hidangan tersedia sudah.
Macam-macam ada.

Yang istimewanya ada 'kambeng golek'... ako tgk mmg dah tergolek betul kambeng tu. erkk opss ako x makan kambeng maka ako idok le tau apakah spesel nya rasa masakan kambeng tersebut.

Cup cakes itu sangat superb... comei jer... ako lupa nak amek website yang buat kek tu.

Yang pasti malam tadi ako berbuka dengan bihun soto yang sangat2 melathoppp!!!! Superb.... nyummyy!!! Sedap hingga x puas menjilat jari kaki... muahahaa... Sangat2 sedap. Mereka di situ juga memuji kelazatan soto... burlpp... nak tapau tapi malu *sengih*


Mereka sedang khusyuk menghayati makanan.

Selamat berbuka sumer!!

Nota Jemari: rezeki....
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.