East MEET West

Dah lama x citer pasal makan-makan. So arini saja la ako nak share makanan yang kitorang melantak pada Selasa yang lepas. Nama kedai adalah "East Meet West" yang terletak di food court Sogo. Klu before ni kitorang kasi order yang SET tapi aritu saja nak terai makanan yang lain pulak.


Menanti makanan yang masih belum tiba.
Kelaparan sudah waktu itu....Taadaaaa......
Gelojoh tahap gaban bila nampak makanan dah di depan mata.
Gurlpppp.... nampak menarek!! Dan rasanya opkos la SEDAP sekali.

Dan yang paling spesel nya bila dapat minum vanila milk shake itu. Lazat, lemak dan berkrim. Gerenti disukai ramai.

Nota Jemari: kowang makan apa plak?
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.