,

"Happy Besday, BOSS"


Semalam, 28 Oktober 2009, hari jadi bos kat seksyen ako. Memang x plan nak wat majlis pape tapi last minit memasing rasa cam x best plak klu xde acara makan-makan. Maka, plan mengejut pun dibuat bagi meraikan besday gal. Nasib baik sempat gak mengorder pape yang patut dari 'Cik Dan'. Katanya pun last minit kan, so makanan yang terhidang pun kira last2 mnit punya masakan la. Kek plak, sah2 la xde tempat lain nak beli, kedai "Rahsia Resipi" juga menjadi pilihan. Memandangkan bos kami tu suka sangat kat 'cheese cake', so kek blueberry cheese menjadi pilihan.


"Hepi besday to you
hepi besday to you
hepi besedei to Kak Hana............
hepi besday to you!!"

*isshhhh yg kat sebelah tu sila abaikan kewujudan nya ye* oppss



So tunggu apa lagi, selesai acara memotong kek, mari kita MELANTAKKKKKK!!!!
Kan dah kata tadi, last minit, so yang sempat kami order hanya la bihun goreng sama popia basah. Jadi laaa.. tapi mmg tahap kelaparan yang tinggi. Aterr konon mau kasi kosong pewot waktu lunch, so bila dah petang2 konpom la kebulur yang amat. Melahap la sumer nya. Tarak malu2 lagi daaa... Ko malu, ko lapar!!


Majlis disudahi dengan sejambak bunga dari suami tercinta.

"Posto! Posto!"

auwwww romantik... i like!!

Nota Jemari: oppsss peringatan, ako x suker bunga!! Sekian...
Share:

5 comments:

  1. Emmm... jap2. ada kah k.ct tersilap baca..??? ret x suka 'bunga' emm..pelik tapi benar huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Lupa lak nak wish..happy b'day BOSS hehehe.ada dapat adiah dr kak ret x? hehe

    ReplyDelete
  3. Alahaiii kak ct,
    Tak tahu ker? Mmg saya x minat bunga kak.. Bunga bagi saya adalah 'busuk' ..hhehe

    So klu nak bagi hadiah, sila la jgn bagi bunga ye kak saya...

    Sekian.

    ReplyDelete
  4. bunga x pernah busuk...tapi x tau ler kalau orang yang cium bunga tu x mandi kot hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Bagi saya bunga tatap bau 'busuk'... setiap kali bau bunga menusuk lobang idong, konpom saya saket kepala... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.