Followers

Thursday, October 29, 2009

"Happy Besday, BOSS"


Semalam, 28 Oktober 2009, hari jadi bos kat seksyen ako. Memang x plan nak wat majlis pape tapi last minit memasing rasa cam x best plak klu xde acara makan-makan. Maka, plan mengejut pun dibuat bagi meraikan besday gal. Nasib baik sempat gak mengorder pape yang patut dari 'Cik Dan'. Katanya pun last minit kan, so makanan yang terhidang pun kira last2 mnit punya masakan la. Kek plak, sah2 la xde tempat lain nak beli, kedai "Rahsia Resipi" juga menjadi pilihan. Memandangkan bos kami tu suka sangat kat 'cheese cake', so kek blueberry cheese menjadi pilihan.


"Hepi besday to you
hepi besday to you
hepi besedei to Kak Hana............
hepi besday to you!!"

*isshhhh yg kat sebelah tu sila abaikan kewujudan nya ye* oppss



So tunggu apa lagi, selesai acara memotong kek, mari kita MELANTAKKKKKK!!!!
Kan dah kata tadi, last minit, so yang sempat kami order hanya la bihun goreng sama popia basah. Jadi laaa.. tapi mmg tahap kelaparan yang tinggi. Aterr konon mau kasi kosong pewot waktu lunch, so bila dah petang2 konpom la kebulur yang amat. Melahap la sumer nya. Tarak malu2 lagi daaa... Ko malu, ko lapar!!


Majlis disudahi dengan sejambak bunga dari suami tercinta.

"Posto! Posto!"

auwwww romantik... i like!!

Nota Jemari: oppsss peringatan, ako x suker bunga!! Sekian...

5 comments:

CT Delima said...

Emmm... jap2. ada kah k.ct tersilap baca..??? ret x suka 'bunga' emm..pelik tapi benar huhuhuhu

CT Delima said...

Lupa lak nak wish..happy b'day BOSS hehehe.ada dapat adiah dr kak ret x? hehe

AKO said...

Alahaiii kak ct,
Tak tahu ker? Mmg saya x minat bunga kak.. Bunga bagi saya adalah 'busuk' ..hhehe

So klu nak bagi hadiah, sila la jgn bagi bunga ye kak saya...

Sekian.

CT Delima said...

bunga x pernah busuk...tapi x tau ler kalau orang yang cium bunga tu x mandi kot hahahahaha

AKO said...

Bagi saya bunga tatap bau 'busuk'... setiap kali bau bunga menusuk lobang idong, konpom saya saket kepala... ;-)